HT Laser ja Sigma Trukit ovat tehneet yhteistyötä yli 15 vuotta: “Pitkäaikainen yhteistyö on arvokas asia.”

| Asiakastarinat, Uutiset

HT Laser, joka on osa Teiskonen-konsernia, on yksi Suomen suurimpia ohutlevyosien sopimusvalmistajia. Vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja käsittelee vuodessa miljoonia kiloja terästä Suomessa ja Puolassa. Tehokkaan tekemisen tueksi vuonna 2019 Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla palkittu toimija tarvitsee materiaalinkäsittelylaitteita sekä niiden käyttökoulutuksia ja kunnossapitopalveluita. Siksi yhteistyökumppaniksi valikoitui jo vuosia sitten Sigma Trukit.

Puuilon ja Sigma Trukkien yhteistyö perustuu luottamukseen – yli 10 vuotta toimintavarmuutta

| Asiakastarinat, Uutiset

Puuilo on perinteikäs suomalainen tavarataloketju, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1982. Vuosien varrella vauhdilla kasvaneen yhtiön kaupan alan palvelut kattavat Suomen suurimmat kaupungit ja tulevaisuudessakin kasvutavoitteet ovat selkeät. Kiivaimman kasvun aikana, 2010-luvun taitteessa, Puuilo tarvitsi yhteistyökumppanin. Luotettavan toimijan, joka kantaisi vastuun tavaratalojen trukki- ja nostokalustosta sekä verkkokaupan keräilykalustosta. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Sigma Trukit.

Luottokumppani tukena kaikissa käänteissä

| Asiakastarinat

Kuljetusliike Antti Airaksisen ja Sigma Trukkien yhteistyö sai alkunsa pumppukärryn hankinnasta vuonna 1992. Asiakassuhde on kasvanut vuosien varrella noin 20 trukin toimitus- ja huoltokokonaisuudeksi – sekä tiivistynyt luottamukselliseksi kehittämiskumppanuudeksi, jossa molemmat tuntevat läpikotaisin toistensa tarpeet ja tavat. Kuljetusliike Antti Airaksinen Oy on kuopiolainen elintarvikekuljetuksiin ja varastohotellitoimintaan keskittynyt yritys. Sen toiminta on laajentunut kolmessa vuosikymmenessä yhden … Continued

Stark Suomi siirtää Sigman trukeilla

| Asiakastarinat

Suuri osa rautakauppaketju Stark Suomen myymistä rakennustarvikkeista on kookkaita ja painavia. Myymälöiden noutopihoilla materiaalinkäsittely tehdään pääsääntöisesti trukeilla aina siitä hetkestä saakka, kun tuleva tavara nostetaan kuorma-auton lavalta pois ja hyllytetään. Sigma Trukit valikoitui keväällä 2019 kilpailutuksessa yhdeksi yrityksen kolmesta trukkitoimittajasta. Stark Suomi on valtakunnallinen puutavaran ja rakennustarvikkeiden toimittaja ja jo yli 150-vuotias suomalaisen rakennusalan asiantuntijayritys, … Continued

Granon uusi korkeavarasto Vantaalla optimoitiin tilankäytön suhteen.

| Asiakastarinat, Uutiset

Granon uusi korkeavarasto Vantaalla optimoitiin tilankäytön suhteen tehokkaammaksi kaluston vaihdolla ja varaston hyllyjen uudistuksella. Toimitimme Yale MTC15 kombitrukit Granon postitus- ja markkinointilogistiikka liiketoiminnalle yhteistyössä BITO Varastotekniikan kanssa.

Yale MTC15 kombitrukki keräilee ja käsittelee yksittäisiä tuotteita sekä kokonaisia lavoja kapeissa ja korkeissa tiloissa molemmilta puolilta käytävää. Yale kombitrukin nostokorkeus on huikeat 17 metriä. Varastolla hyllyjen käytäväväli on 1,8 metriä ja korkeus 20 metriä.