Koska vain toimivat koneet tuottavat

Teollisen maailman syke
on kiivaampi kuin koskaan

Elämme aikaa, jolloin nopeus ja varmuus ratkaisevat yhä useammin menestyksen kilpailussa. Siksi me Sigma Trukeilla teemme joka päivä kaikkemme sen eteen, että olemme asiakkaidemme tuotanto- ja toimitusketjun lujin liitos.

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat ja käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivat trukit kaikkiin kohteisiin. Pidämme myös huolta, että koneissa riittää varmasti käyttövoimaa nostamaan ja siirtämään tavaraa – aina kun sitä tarvitaan. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pitämään tavaravirta jatkuvassa liikkeessä.

Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Se tekee meistä vahvan sisälogistiikan ratkaisujen asiantuntijan.

Asiakkaillemme tarjoamme joustavaa ja sitoutunutta, kasvun ja karikot kestävää kumppanuutta. Palvelemme henkilökohtaisesti ja paikallisesti ilman turhia välikäsiä siellä missä asiakkaammekin ovat.

Ja tavara liikkuu

Trukit ja erikoistrukit, näppärän tehokkaaseen tavaran siirtelyyn teollisuuden, logistiikan ja kaupan aloilla.

sigma trukit

Haaste vastaanotettu

Kontinkäsittelijät, kurottajat, terminaalitraktorit ja jopa 52t nostavat trukit todella haastaviin olosuhteisiin, kuten raskaan teollisuuden ja satamien tarpeisiin.

sigma heavy

Parhaimmatkin koneet tarvitsevat huoltoa pysyäkseen liikkeessä

Huolto ja varaosat

97,8 % asiakkaistamme suosittelee

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.

100 % kotimaista palvelua paikallisesti

Yhtiön menestyksellinen kasvutarina 2010-luvulla on muovannut Sigma Trukit Oy:n paikallisesta maahantuonti- ja myyntiorganisaatiosta valtakunnalliseksi kokonaisratkaisuiden tarjoajaksi. Yritys on 100 % suomalainen ja kaikki omistajat ovat edelleen mukana päivittäisessä työssä.

Yli sadan vuoden taival

Sigma Trukit Oy:llä on pitkät perinteet. Juuret ulottuvat aina vuoteen 1897 saakka, jolloin Oy Sigma Ab aloitti teknisen kaupan. Yli sata vuotta myöhemmin, vuonna 2004, Oy Sigma Ab:n materiaalinkäsittelylaiteliiketoiminta yhtiöitettiin Sigma Trukit Oy:ksi ja nykyinen yhtiö sai alkunsa. Vuoden 2012 alusta kunnossapitoa voimistettiin ostamalla Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta. AP-Trukit Oy:n liiketoimintakaupan myötä vuoden 2013 alusta trukkiliiketoiminta saavutti maanlaajuiset mittasuhteet.


Vastuu ennen kaikkea

Kaiken toimintamme perusta on motivoitunut ja osaava henkilöstö. Välitämme henkilöstöstämme ja siksi turvallisuus on meidän yhteinen etumme. Tätä kuvastaa osaltaan TRI-indeksi, joka kertoo työtapaturmien määrän miljoonaa työtuntia kohden.

Sigma Trukit on helposti lähestyttävä ja inhimillinen kumppani. Sigma Trukkien liiketoimintaa ohjaavat lisäksi pehmeät arvot sekä yhteiskuntavastuu, joka on osa joka päiväistä toimintaamme. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä useiden eri hyvätekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Kumppanirinki

Sigma Trukit Oy:n toiminta-ajatuksena on muodostaa kumppanirinki, jossa ovat mukana päämiehet, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit: jälleenmyyjät, rahoittajat, tavarantoimittajat ja palveluiden tarjoajat.  Kumppaniringin keskiössä kaikkia yhdistävänä tekijänä on Sigma Trukit Oy.

Sertifikaatit

ISO 9001

ISO 9001 on johtamisen ja laadunhallinnan yleisstandardi. Se osoittaa, että Sigma Trukit Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaskeskeisyyteen sekä täyttämään asiakkaiden vaatimukset ja toiveet.

ISO 14001

ISO 14001 osoittaa yrityksen sitoutumisen ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Sertifiointi auttaa meitä mm. rakentamaan tehokkaan ympäristöjärjestelmän sekä luomaan selkeät toimintatavat.

ISO 45001

ISO 45001 osoittaa yrityksen sitoutuvan toimimaan turvallisesti ja työhyvinvointia edistäen yhteistyössä henkilöstömme, työyhteisömme sekä kumppaneidemme kanssa olemassa olevaa lainsäädäntöä noudattaen.