Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Etsimme huoltomekaanikkoja vakituiseen työsuhteeseen kautta maan

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellä on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Sigma Trukit Oy:n huoltoliiketoiminta, Sigma Service toimii maahantuojahuoltona Sigma Trukkien edustamille tuotemerkeille tuottaen huolto-, varaosa- ja koulutuspalvelut. Sigma Servicen huoltotiimi korjaa ja huoltaa myös kaikki trukkimerkit ja -mallit, lisälaitteineen.

Sigma Trukit Oy etsii Värväämö Oy:n kautta omille kirjoilleen huoltomekaanikkoja eri puolelle Suomea.

Työtehtäviin tulee kuulumaan mm. huoltotöiden vastaanottaminen ja huoltojen suorittaminen. Huollot tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden tiloissa.. Saat yritykseltä käyttöösi trukkien korjaukseen varustellun huoltoauton työtehtävien suorittamiseen.

Aikaisempi työkokemus trukkien huolloista katsotaan eduksi. Voit vaihtoehtoisesti olla aikaisemmin huoltanut ajoneuvoja, raskasta kalustoa tai työskennellyt työkoneiden huolto- ja korjaustehtävissä. Huoltomekaanikkona olet asiakkaiden kanssa aktiivisesti tekemisissä sekä yrityksen muiden osastojen kanssa, joten asiakaspalvelu on sinulle luontevaa. 

Työtä tehdään päivätyönä, iltojen ja viikonloppujen ollessa vapaana. Työtehtäviin ei kuulu päivystyskeikkoja tai pitkiä reissutöitä.

Sigma Trukit Oy on vakavarainen yritys, jolla on laadukkaat tuotemerkit. Yrityksen toiminnat ovat nykyaikaiset, joten huoltomekaanikoilla on riittävät työkalut sekä puitteet työskennellä asiakkaiden tarpeiden mukaan maanläheisesti, selkeästi ja joustavasti.

Yritys maksaa kiinteää kk-palkkaa, osaamisen mukaan. Yrityksellä on myös käytössä bonusjärjestelmä. Lisäksi tuleva työnantaja tarjoaa lounasedun, virikesetelit, kattavan työterveyshuollon sekä muita etuuksia. Työkaverit lähitoimipisteillä pitää huolta, että varmasti viihdyt tehtävissä ja saat tarvittavaa tukea töiden suorittamiseen.

Tule Sigma Trukeille töihin, lähettämällä hakemuksesi Värväämön kotisivujen kautta tai suoraan sähköpostilla.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749, mira.loponen@varvaamo.fi , www.varvaamo.com .