Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Haemme trukkihuoltoomme Itä-Suomen alueelle

HUOLTOMEKAANIKKOJA

Toimintamme kehittyy ja organisaatiossamme aukeaa paikkoja useille huollon osaajille.

Sigma Trukkien huoltomekaanikkona vastaat trukkien huolto- ja korjaustöistä. Asiakkaidemme luona työskennellessä odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista otetta työhösi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja itsenäistä organisointikykyä. Tehtävässä menestymisessä ratkaisevaa on oikea asenne, kiinnostus tekniikkaan ja halu oppia uutta. Työtehtävät suoritetaan pääasiassa asiakkaidemme luona Varkaus – Mikkeli – Savonlinna – Joensuu -alueella.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta autojen, raskaan kaluston tai työkoneiden huolto- ja korjaustyöstä
  • halukkuutta liikkuvaan työhön
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtuullista kirjallisen englannin kielen hallintaa
  • IT-perustaitojen hallintaa
  • Katsomme eduksi sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen sekä kokemuksen työkoneiden huoltotoiminnasta.

Oletpa jo alan vahva ammattilainen tai tuleva asiantuntija, panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen. Motivoituneet ja mukavat työkaverit ovat tukenasi vaihtelevassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Työtyytyväisyys ja -turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.5.2021 mennessä oheisella lomakkeella. Liitä hakemukseen CV. Lisätietoja työstä antaa korjaamopäällikkö Oskari Markkanen puh. 044 486 0208 oskari.markkanen@sigmatrukit.fi

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pitämään tavaravirta jatkuvassa liikkeessä. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat ja käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivat trukit kaikkiin kohteisiin. Pidämme huolta, että koneissa riittää varmasti käyttövoimaa nostamaan ja siirtämään tavaraa – aina kun sitä tarvitaan.

Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Se tekee meistä vahvan sisä- ja ulkologistiikan ratkaisujen asiantuntijan. Asiakkaillemme tarjoamme joustavaa ja sitoutunutta, kasvun ja karikot kestävää kumppanuutta. Palvelemme henkilökohtaisesti ja paikallisesti ilman turhia välikäsiä siellä missä asiakkaammekin ovat.

Sigma Trukit Oy:n yksinoikeudella maahantuotavat tuotemerkit ovat: Yale, Hyster, Hubtex ja Terberg. Vuonna 2020 Sigma Trukit Oy:n liikevaihto oli 19,3 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 70 työntekijää 18 paikkakunnalla.