Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Etsimme yhteistyössä Värväämön kanssa HUOLTOMEKAANIKKOA Vantaalle

Huoltomekaanikko tulee työskentelemään Sigma Trukkien asiakkaan toimitiloissa, jossa henkilö vastaanottaa huoltopyynnöt, selvittää tarvittaessa viat, korjaa, tekee tarvittavat huollot ja huolehtii, että tarvittavia varaosia on riittävästi toimipisteellä olemassa. Tarkoituksena on, että riittävän perehdytyksen jälkeen valittu henkilö työskentelee itsenäisesti toimipisteellä, tuki on puhelimitse kuitenkin olemassa. Töitä tehdään päivätyönä, iltojen sekä viikonloppujen ollessa vapaana. Työhön ei liity erillistä päivystysaikaa.

Huoltomekaanikon aikaisempi työhistoria tai osaaminen voi olla esim. autojen, raskaan kaluston tai työkoneiden huolto- ja korjaustehtävistä. Trukkeihin tai sähköpuolen tausta katsotaan ehdottomasti eduksi. Henkilönä tykkäät itsenäisestä työskentelystä, osaat huomioida työskentelytilan olevan asiakkaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työllistyminen tapahtuu suoraan Sigma Trukkien omille kirjoille. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. kilpailukykyinen palkkaus, lounasetu, virikesetelit ja kattava työterveyshuolto. Lisäksi työntekijöillä on käytössä bonusjärjestelmä. Sigma Trukit huolehtivat, että saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden kehittyä työuralla.

Olisiko tässä sinulle sopiva työpaikka? Jos vastasit kyllä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Värväämön kotisivujen kautta. Kannattaa laittaa hakemus heti tulemaan, sillä työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749.


Etsimme yhteistyössä Värväämön kanssa HUOLTOMEKAANIKKOA Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen.

Huoltomekaanikon työtehtäviin kuuluvat mm. huoltopyyntöjen vastaanotto, töiden suunnittelu ja huoltojen suorittaminen. Lisäksi työnkuvaan tulee kuulumaan toimipisteeseen liittyvien juoksevien asioiden hoitamista sekä huoltotiimin vastuun ottamisesta.

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen huoltomekaanikko, jolla on aikaisempaa työkokemusta esim. trukkien huoltamisesta, autojen, raskaan kaluston tai työkoneiden huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävässä tarvitaan kohtuullista englannin kielen taitoa sekä asiakaspalvelutaitoja.

Työllistyminen tapahtuu suoraan Sigma Trukkien omille kirjoille.

Yritys panostaa työntekijöidensä perehdyttämiseen. Sigma Trukit maksavat työntekijöilleen kiinteää kuukausipalkkaa. Lisäksi yrityksellä on käytössä bonusjärjestelmä. Muita henkilöstöetuja ovat mm. lounasetu, virikesetelit ja kattava työterveyshuolto. Yritys panostaa työntekijöidensä osaamisen kehittämiseen, joten erilaisia koulutuksia yms. on mahdollista suorittaa työsuhteen aikana. Toimivat prosessit ja järjestelmät tukevat arjessa työskentelyä. Valtakunnallinen verkosto, toisten tuki ja työyhteisön jäsenet huolehtivat viihtyvyydestä.

Liity Sigma Trukit Oy:n tiimin, lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kotisivujemme kautta mahdollisimman pian.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749, mira.loponen@varvaamo.fi