Rauta- ja puutavarakauppa

Sigma rauta- ja puutavarakaupalle

Kaipaatko trukkikalustoa äkilliseen tarpeeseen tai sesonkien ajaksi? Sigma Trukeilta saat joustavasti ja edullisesti vuokratrukkeja nopeaankin tarpeeseen. Asiantunteva huoltomme pitää koneet kunnossa ja huollettuna, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Laadukas tuotevalikoimamme kattaa alan vaativimmatkin tarpeet.

Meiltä saat myös seuraavia lisäpalveluita:

-SigmaFleet- trukkikaluston etäseurantajärjestelmän joka tuottaa sinulle luotettavaa tietoa mm. trukkien törmäyksistä, tyhjäkäynnistä, käyttötunneista ja huollon tarpeesta.

-SigmaSafe- lähestymisvaroituslaitteiston. Järjestelmän avulla voidaan välttää jalankulkijoiden ja työkoneiden yhteentörmäykset. Laitteisto on kehitetty lisäämään turvallisuutta työympäristössä.

STARK SUOMI SIIRTÄÄ SIGMAN TRUKEILLA

Suuri osa rautakauppaketju Stark Suomen myymistä rakennustarvikkeista on kookkaita ja painavia. Myymälöiden noutopihoilla materiaalinkäsittely tehdään pääsääntöisesti trukeilla aina siitä hetkestä saakka, kun tuleva tavara nostetaan kuorma-auton lavalta pois ja hyllytetään..

Trukki- ja konehaku

Olemme kasvun ja karikot kestävä kumppanisi, jonka kanssa asiointi ja työ sujuvat jouhevasti. Tarjoamme trukit ja kaikki materiaalinkäsittelyn ratkaisut käyttöösi nopeasti ja joustavasti yrityksesi tilanteeseen sopivalla tavalla.

Löydät etsimäsi täältä
Soita 020 741 4400 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä myynnin yhteystiedot