Sigma heavy

Haaste vastaanotettu

Kontinkäsittelijät, kurottajat ja aina 52tn saakka nostavat trukit todella haastaviin olosuhteisiin

Sigma Heavy on tuote- ja palveluvalikoima eri toimialojen kovimpiin haasteisiin. Tarjoamme markkinoiden kattavimman raskaan kaluston tuoterepertuaarin sekä asiantuntevaa kokonaispalvelua kaikkiin logistiikka-asioihin.


Lataa Sigma Heavy -tuotekatalogi

Tutustu Sigma Heavyn tuotteisiin tarkemmin lataamalla tuotekatalogi tästä:


Sahateollisuus

Lue lisää

Satamat ja terminaalit

Lue lisää

Terästeollisuus

Lue lisää

Trukki- ja konehaku

Olemme kasvun ja karikot kestävä kumppanisi, jonka kanssa asiointi ja työ sujuvat jouhevasti. Tarjoamme trukit ja kaikki materiaalinkäsittelyn ratkaisut käyttöösi nopeasti ja joustavasti yrityksesi tilanteeseen sopivalla tavalla.

Löydät etsimäsi täältä
Soita 020 741 4400 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä myynnin yhteystiedot

  

KONEITA JA KUMPPANUUTTA

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pitämään tavaravirta jatkuvassa liikkeessä. Siksi rakensimme Sigma Heavyn tuotteet ja palvelut saumattomaksi kokonaisuudeksi, josta kokoamme ratkaisun yhdessä toimialasi haasteiden mukaan. Kylkeen muodostamme tarvittaessa kokonaisen kumppanuuden, joka on sinulle helppo ja tehokas tapa pitää koneet terässä ja tavara liikkeessä.

OLE HUOLETTA, OLEMME LÄHELLÄ

Huolto- ja varaosapalvelumme kattaa koko Suomen ja kaikki edustamamme merkit. Kenttähuoltomme palvelee 50 asiantuntijan voimin 18 eri paikkakunnalla. Ketterä huoltopalvelumme varmistaa, että apu on aina nopeasti saatavilla.

PALVELUA POMPOTTELEMATTA

Vuosikymmenten kokemuksella uskallamme sanoa, että parhaat tulokset tehdään yhteistyöllä, suorilla kontakteilla ja nopealla henkilökohtaisella palvelulla. Ymmärtämällä yrityksesi tarpeet osaamme kehittää liiketoimintaa yhdessä kanssasi. Näin syntyy uusia ideoita ja palveluja, jotka säästävät sekä aikaa että hermoja.

Ota yhteyttä myyntiin