Hyster-trukit

Hyster on yksi maailman suurimmista ja perinteikkäimmistä trukkivalmistajista. Hyster trukeille voit antaa tehtäväksi minkä tahansa työn.

Luotettavat HYSTER-trukit vaativimpiin olosuhteisiin

Hyster on yksi maailman suurimmista ja perinteikkäimmistä trukkivalmistajista. Hysterin trukeille voit antaa tehtäväksi minkä tahansa työn. Hysterin kokemuksen, sitoutumisen ja erittäin monipuolisen tuotevalikoiman avulla kaikki onnistuu. Sisätrukit, vastapainotrukit, kontinkäsittelijät, kurottajat ja terminaalitraktorit – nostokyvyt jopa 52 tonniin saakka. Käyttövoimana sähkö, diesel, nestekaasu tai maakaasu. Kovimmista vaatimuksista ulkona aina ahtaisiin tiloihin sisällä.

1920-luvulla Hyster aloitti Yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisosassa vaativassa hakkuuteollisuudessa käytettävien nostokoneiden valmistajana. Muutama vuosi myöhemmin keksittiin ensimmäiset trukit, ja Hyster®-tuotemerkki sai nopeasti maineensa kestävästä laadusta. Tänä päivänä sama uraauurtava, eteenpäin ajatteleva polku vie Hysteria uusille toimialoille uusien teknologioiden vetämänä. Hyster tuotteemme vähentävät edelleen operaatioiden kokonaiskustannuksia, lisäävät tuottavuutta ja parantavat työn mukavuutta: Juuri se, mitä asiakkaamme odottavat Hysteriltä ja mitä vaadimme itseltämme.

HYSTER H8-18XD HAARUKKATRUKKIEN MALLISARJA 9000-18000KG

Hysterin haarukkatrukeissa (9000-18000 kg) on täysin uusittu mastorakenne, ohjaamo sekä moottori. Mallisarjaan kuuluu yhteensä kahdeksan uutta mallia. Koneen vakaus on taattu valetun vastapainon ansiosta, jolloin painovoiman keskipiste on siirtynyt taaemmaksi ja lähemmäksi maata. Vastapainon muotoilun avulla näkyvyys taaksepäin on parempi ja uusittu ohjausakseli tuo lisää elinikää renkaille optimoidun geometrian vuoksi.

UUSI A-SARJAN VASTAPAINOTRUKKIMALLISTO

Hyster on lanseeranut uuden polttomoottorikäyttöisen vastapainotrukkimalliston kokoluokassa 2–3,5t. Uuden mallin kehitystyön keskiössä on toimintavarmuus ja käyttömukavuus. Ennennäkemättömän laajan varustevalikoiman sekä modulaarisen rakenteen ansiosta uusi A-mallisarjan kone voidaan rakentaa juuri kuljettajan sekä käyttöympäristön vaatimusten mukaiseksi.

Konttikurottajat

Tyhjien konttien käsittelijät

Vastapainotrukit

Dieseltrukit

Nestekaasutrukit

Sähkötrukit

Varastotrukit

Lavansiirtovaunut

Pinoamis- ja tukipyörätrukit

Työntömastotrukit

Keräily- ja kapeakäytävätrukit

Haarukka- ja nostovaunut

Vetotrukit