Siellä missä sinäkin

Löydä lähin huoltopisteesi

Parhaimmatkin koneet tarvitsevat huoltoa pysyäkseen liikenteessä. Ennakoiva huoltomallimme tuo käyttövarmuutta ja -ikää. Yllättävissä tilanteissa lähihuoltomme palvelee ripeästi ja hoitaa kerralla koneen kuntoon usein jo saman päivän aikana - kaikkialla Suomessa.

Huolto- ja varaosa palveluiden yhteystiedot

Huoltopalvelut 020 741 4400, huolto(at)sigmatrukit.fi
Varaosapalvelut 044 486 0111, varaosat(at)sigmatrukit.fi

Näytä huollon yhteystiedot

Sigma trukkien toimipisteet palvelee valtakunnallisesti Palvelemme valtakunnallisesti

Parhaimmatkin koneet tarvitsevat
huoltoa pysyäkseen liikkeessä

Ilman vahvaa trukkihuoltoa ei vahvinkaan trukki toimi ja tuota. Trukkien luotettava toiminta edellyttää oikein mitoitettua ja asiantuntevaa huoltoa. Osaava ja luotettava huoltojoukkueemme korjaa ja huoltaa kaikki trukkimerkit ja -mallit sekä lisälaitteet. Tarjoamme myös teknistä neuvontaa.

Teemme ja suunnittelemme huoltosopimukset yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.

Vasteaikalupaus

Lähtökohtainen vasteaikalupauksemme on saada huoltomiehemme paikalle viimeistään seuraavaksi työpäiväksi. Alueellisesti on mahdollista sopia myös nopeampi vasteaika.

Sigma Trukit, tukkukauppa

Varaosat kaikkiin trukkeihin

Toimitamme alkuperäiset varaosat kaikkiin Yale-trukkeihin, Hubtex-erikoistrukkeihin ja Terberg-terminaalitraktoreihin. Tarjoamme myös varaosat ja tarvikkeet kaikkiin trukkimerkkeihin kilpailukykyisillä hinnoilla.

Elinkaaren kattavaa huoltoa ja kunnossapitoa

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu ymmärtää aina ensin ihmistä ja tarvetta, vasta sitten tekniikkaa. Näin varmistamme, että trukki toimii tehtävässään mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Suunnittelemme huoltosopimukset trukin elinkaari mielessä, jotta asiakkaanamme pystyt keskittymään omaan ydinliiketoimintaasi.

Modernisointi

Päivitämme laitteet vastaamaan nykypäivää nykyajan turvallisuus määräykset huomioiden.

Rengaspalvelut

Rengasprässiemme avulla asennamme suuremmatkin joustokumirenkaat vaivattomasti ja nopeasti.

Myymme laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä teollisuusrenkaita sekä varastotrukkien pyöriä.

Vaihdamme renkaat ja pyörät alta alle, eli irrotamme vanteet yrityksesi toimipisteessä ja toimitamme takaisin uusilla renkailla.

Huollon seurantaohjelma- Sigmanet

Sigmanetin avulla pystyt seuraamaan laitteistosi huolto-ja kunnossapitokustannuksia niin laitteittain kuin koko laitteiston osalta haluamallasi aikavälillä. Sigmanet erottelee tarvittaessa työ ja varaosakustannukset.