: Uusi Hysterin A-sarjan vastapainotrukkimallisto | Sigma Trukit

Uusi A-sarjan vastapainotrukkimallisto

Hyster on lanseeranut uuden polttomoottorikäyttöisen vastapainotrukkimalliston kokoluokassa 2–3,5t. Uuden mallin kehitystyön keskiössä on toimintavarmuus ja käyttömukavuus. Ennennäkemättömän laajan varustevalikoiman sekä modulaarisen rakenteen ansiosta uusi A-mallisarjan kone voidaan rakentaa juuri kuljettajan sekä käyttöympäristön vaatimusten mukaiseksi.

*2,5ton trukki 600mm painopiste-etäisyydellä

Uusi ohjaamo

Uusi ohjaamo mahdollistaa entistäkin paremman näkyvyyden kaikkiin suuntiin laajojen lasipintojen ansiosta. Ohjaamon laaja optio- ja varustevalikoima tuo lisää käyttötehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta – esimerkiksi kattolasin pyyhkijä sekä lämmitetty takalasi.

 

Hyster A-sarja
Hyster A-sarja

Tiedät mitä takanasi tapahtuu

Näkyvyyttä taaksepäin on parannettu esimerkiksi laajemmalla takalasilla ja uudelleensijoittamalla pakoputki vasemmalle puolelle. Myös vastapainon täysin uusi muotoilu mahdollistaa paremman näkyvyyden taaksepäin.

Parannettu mastorakenne

Uuden mastorakenteen ansiosta etunäkyvyys on entistä parempi. Maston ketjut ja hydrauliikkaletkut on sijoitettu maston taakse niin, että ne eivät häiritse kuljettajan näkyväisyyttä. Vapaanostosylinteriä on madallettu ja sen ketjunohjainta / käyttöpyörästöä on kavennettu.

Hyster A-masto
Hyster A-sarjan hallintalaitteet

Hallintalaitteisto

Hydrauliikan hallintaan on saatavilla mekaaniset vivut, tai edellisistä malleista tutut sähköisesti esiohjatut ”mini-levers”- minivivut parannetulla vasteella. Minivivut ovat integroituna käsinojaan yhdessä suunnanvaihtokytkimen kanssa. Kuljettaja voi säätää koko käsinojan itselleen sopivalle korkeudelle tai etäisyydelle. 

  • Myöhemmin valikoimaan on tulossa myös Joystick.
  • Rattipuomin kallistuksen lisäksi saatavilla on myös teleskooppinen korkeuden säätö. 
  • Seisontajarru aktivoidaan jalkapolkimella. 

Synkronoitu ohjaus

Uutena ominaisuutena synkronoitu ohjaus, jossa ohjausnuppi on synkronoitu ohjausakselin kanssa. Tämän ansiosta ohjausnuppi palaa aina samaan kohtaan, kun renkaat ovat käännettynä suoraksi.

Kosketusnäyttö

Nykyaikainen käytettävyys sekä selkeän informatiivinen näkymä. Näyttää mm. ajonopeuden, polttoainemäärän, moottorin lämpötilan, käyttötunnit ja paljon muuta. Näyttöön voidaan integroida esimerkiksi peruutuskameran näkymä, haarukoiden korkeustaso tai vaikka nopeusrajoitus.

Uutuutena nostokorkeuden esivalinta. Kymmenen esiohjelmoitua nostokorkeusaluetta. Kuljettaja voi valita näytöstä haluamansa hyllytason. Näyttö ilmoittaa, kun haluttu korkeus on saavutettu ja haarukat pysähtyvät paikoilleen yhdeksi sekunniksi.

Sigma Trukit kosketusnäyttö

Dynaaminen vakausjärjestelmä / Dynamic Stability System

Uuden DSS järjestelmän tarkoituksena on edesauttaa turvallista ajokäyttäytymistä.

Kuljettaja saa ilmoituksen trukin näyttöpäätteeseen, mikäli järjestelmä havaitsee kaarreajossa tai taakan nostotilanteessa poikkeavia arvoja. Kriittisissä tilanteissa järjestelmä hidastaa ajonopeutta tai hydrauliikkatoimintoa. 

Hyster A-sarja

Duramatch vaihteisto

Luotettava ja tunnettu Duramatch -elektronisesti ohjattu hydrodynaaminen vaihteisto parantaa ajomukavuutta ja vähentää rengaskulumaa. 

  • Ramppiajoautomatiikka, jossa trukki pysyy kaltevilla pinnoilla paikoillaan ilman jalka- tai käsijarrun käyttöä.

  • Auto Deceleration System (ADS) mahdollistaa täyden moottorijarrutuksen, jolloin jalkajarrun käyttö ei ole välttämätöntä. Jarrutusaste on säädettävissä.

  • Ominaisuudet ovat säädettävissä kuljettajan tarpeiden mukaan.