Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
18/06/2015

Sigma Trukkien kuulumisia kesän keskeltä

Vauhdikas ja tapahtumarikas alkutalvi ja kevät on nyt takana. Toimintamme laajeni Pirkanmaan alueella, jossa kysyntä on kasvanut vauhdilla sekä asiakkaittemme hyvien kokemusten perusteella että liiketoimintakauppojen myötä. Myös markkinoinnissa olemme panostaneet kuluvan vuoden aikana Pirkanmaan alueeseen.

Sigma Trukeille Pirkanmaalla on edelleen potentiaalia. Tällä hetkellä alueella on myyjä, kolme mekaanikkoa ja korjaamo-toimistotila, mikä omalta osaltaan lisää palveluastettamme.

Kasvua olemme hakeneet myös Etelä-Savon alueella, jonne on rakennettu uusi huoltopiste. Etelä-Savon huoltopisteeltä Mikkelistä käsin uusi trukkimekaanikkomme Juha Kärkkäinen palvelee kaikkia lähialueen asiakkaitamme.


Messuilla solmittiin suhteita ja käteltiin kauppoja

Logistiikka-Kuljetus 2015 näyttely on juuri päättynyt. Näyttely oli tänä vuonna pitkästä aikaa Helsingissä, kun se aiemmin on ollut Tampereella ja Jyväskylässä. Messujen kolmen päivän kävijämäärä, 12 477, oli hienoinen pettymys. Kävijöitä riitti kuitenkin aina pohjoisinta Suomea myöten. Saimme messuilta hyviä tarjouspyyntöjä, uusia kontakteja ja mikä tärkeintä jokunen kauppakin messuilla käteltiin.

Uutuutena messuilla oli trukkien koeajoalue, jossa asiakkailla oli mahdollisuus käydä kokeilemassa trukkeja. Koeajossa on vielä hiukan kehitettävää, sillä tiukat nykyajan säännökset trukkien kuljettamisesta tekee järjestelyistä ”kankean”.

Sigma Trukkien osasto ei ollut suuri, mutta toimi juuri niin kuin olimme ajatelleetkin. Kompaktilla osastolla oli läpileikkaus tuotteistamme sekä erinomainen sijainti messuilla.


Markkinointi muuttuu

Markkinoinnissa elämme murroskautta markkinoinnin siirtyessä yhä enemmän digitaalisuuteen. Perinteiset markkinoinnin ja viestinnän välineet ovat poistumassa ja tilalle on tulossa uusia. Joukkoviestinnän ja mainonnan sijasta yhä useampi yritys pyrkii sitouttamaan asiakkaansa yritykseen pitkällä aikavälillä. Asiakkaat tulevat tiiviimmin mukaan yrityksen verkostoon ja tuotteet sekä palvelut luodaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Juuri tämä on myös Sigma Trukkien ajatus. Tulevaisuudessa pyrimme yhä enemmän erottumaan massasta ja olemaan innovatiivinen sekä rohkea.


Asiakastutkimus on valmistunut

Kesäkuun aikana toteutetun suuren asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset ovat nyt tiedossa. Suuret kiitokset Teille asiakkaamme vastauksista. Pikaisella vilkaisulla voi  todeta, että menemme ehdottomasti oikeaan suuntaan ja, että asiakastyytyväisyytemme on säilynyt ennallaan. Lupaamme tarkastella tuloksia koko joukolla kesän jälkeen. Otamme tutkimuksesta ”ohjeita” tulevia kehitysaskeleita varten. Avaamme teille asiakkaillemme kyselyn tuloksia sekä sen pohjalta tapahtuvia toimenpiteitä heti kesälomien jälkeen.

Sigma Trukit pitää trukkinne liikkeellä kesälläkin, joten kaikki me voimme vuoronperään keskittyä myös ansaittuun lomailuun. Hyvää kesää kaikille!


Etevä laiskottelu on yhtä tärkeätä kuin taitava työnteko.”

Matti Kurjensaari


Vesa Toivanen

Aluepäällikkö / Markkinointi

P. 044 486 0200
etunimi.sukunimi(at)sigmatrukit.fi

 

Kesäkisa 2015

 « Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.