Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
21/04/2014

Oikea trukki oikeaan tarpeeseen

Sigma Trukit Oy:n ja Sandvik Mining and Construction Oy:n yhteistyö alkoi Sandvikin uudistaessa trukkikantaansa. Sandvikilla ollaan oltu tyytyväisiä Sigma Trukkien luotettavaan ja nopeaan palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin.

Sandvik Mining and Construction Oy on osa ruotsalaista teollisuuskonserni Sandvik AB:tä, joka on perustettu vuonna 1862. Konsernilla oli vuonna 2012 toimintaa 130 maassa työllistäen 49 000 ihmistä. Sandvik valmistaa maanrakennusteollisuudessa käytettäviä tuotteita ja koneita, erikoismetalliseoksia, metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja sekä prosessijärjestelmiä. Sandvikin Turun toimipisteen logistiikkapäällikkö Niklas Normian mukaan yrityksessä ei ennen trukkikannan uusimista tiedetty mitään Sigma Trukeista.

- Meillä ei ollut aikaisempaa kokemusta yrityksestä. He ovat kuitenkin osoittautuneet erinomaiseksi kumppaniksi, ja yhteistyömme on jatkunut hyvien kokemusten ansiosta, Normia kertoo.

Normia vastaa koko logistiikasta Turun toimipisteessä, jossa valmistetaan lastauskoneita ja kaivoskuorma-autoja, joita käytetään maanalaisissa kaivoksissa. Materiaalinkäsittelylaitteita käytetään valmistettavien koneiden pienten ja jopa 15 tonnin komponenttien ja osakokoonpanojen siirtelyyn ja kuljetukseen.

Sigma Trukeilla asiakkaasta pidetään huolta

Kun Sandvikilla tuli aika uudistaa trukkikantaa, Normia pyysi tarjouksia entuudestaan tutuilta toimijoilta. Trukkihankinnan aikaan Sigma Trukeista otettiin yhteyttä puhelinmarkkinoinnin muodossa. Kiinnostus heräsi Sandvikilla, minkä jälkeen Mika Havumäki Sigma Trukeilta tuli kertomaan tarkemmin yrityksen palveluista ja tuotteista. Sandvikilta lähdettiin tutustumaan Sigman Vaasan toimipisteeseen ja Yale-merkkisiin trukkeihin. Testaamisen jälkeen päädyttiin Yale-trukkien hankintaan. Normian mukaan juuri Yale-trukkien ajomukavuus ja ergonomia ovat omaa tasoaan.

- Myös kuljettajan käyttömukavuuteen on trukeissa panostettu, sillä kaikki trukit säädetään juuri kuljettajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Erityisesti seurantajärjestelmä Yale Vision erottuu kilpailijoita vahvempana, Normia huomauttaa.

Normia on hyvin tyytyväinen saamaansa palveluun. Yhteistyö Sigma Trukkien kanssa on luotettavaa, nopeaa ja kokonaisvaltaista. Hyvien kokemusten ansiosta Sandvikilta on tilattu Hubtex-trukki, joka on yksilöllisesti suunniteltu. Sigma Trukit huolehtii Sandvikin trukkikannasta ja sen toimivuudesta koko Suomen alueella. Trukkeja uusitaan ja huolletaan sitä mukaa, kun tarvetta ilmenee. Normian mukaan Sigma Trukeilla asiat ratkaistaan asiakkaan edun mukaisesti.

- Palvelu on ensiluokkaista, asiakasyrityksen tarpeista pidetään huolta. Huoltomies ja varaosapalvelu ovat koko ajan käytettävissä. Ennen kaikkea Sigma Trukkien laitteet ovat toimivia ja kestäviä, ja heiltä löytyy oikea trukki oikeaan tarpeeseen, Normia listaa.

Sigma Trukkeja Normia suosittelee myös siitä syystä, että Sandvikin työntekijät ovat nyt aiempaa tyytyväisempiä. Keskittäminen on tuonut lisäksi kustannustehokkuutta.

Sandvikin WEBSIVUT


Lisätietoja:

Vesa Toivanen
Aluepäällikkö /
Markkinointi

P. 044 486 0200

 

 « Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.