Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
10/09/2012

Yale-organisaatio tiivistyy Suomessa

AP-Trukit Oy:n trukkiliiketoiminta siirtyy Sigma Trukit Oy:lle 1.1.2013.

Sigma Trukit Oy ja AP-Trukit Oy ovat sopineet liiketoimintojen yhdistämisestä. Sopimuksen mukaisesti Sigma Trukkien palvelukseen siirtyy AP Trukit Oy:n 11 henkilöä ns. vanhoina työntekijöinä 1.1.2013 alkaen.

AP-Trukit Oy:n trukkihuollon ja myynnin toimipaikat ovat Kuopio, Iisalmi, Suolahti, Jyväskylä ja Lappeenranta. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja toiminut Yale-trukkien jälleenmyyjänä vuodesta 2004 lähtien.
- Päätös syntyi kun löysimme liiketoiminnalle tutun, hyvän ja luontevan jatkajan. Voimme luottaa siihen, että Sigma Trukit Oy pystyy kehittämään trukkiliiketoimintaa yhdessä asiakkaiden ja tutun, paikallisen henkilökunnan kanssa. Yhdistämisen motiivina toimii myös toimintojen ja kannattavuuden tehostuminen, sanoo toimitusjohtaja Pekka Toivanen.

Sigma Trukit Oy on Yale-trukkien maahantuoja Suomessa. Lisäksi se tuo maahan Hubtex-monitietrukit, Terberg-vetotraktorit ja -ajoneuvotrukit sekä Mast-maastotrukit.
- Trukkien tekninen kehitys ja uudet järjestelmät vaativat myynti- ja huolto-organisaatiolta jatkuvaa koulutusta. Tiivis ja koulutettu Yale-organisaatio pystyy tarjoamaan asiakkaille parhaan ja nopean tuen myös jatkossa, lupaa toimitusjohtaja Jani Murtolehto.

- Arvostamme suuresti AP-Trukkien 40-vuotista kokemusta trukkien kunnossapito- ja myyntityöstä sekä esimerkillisestä asiakasuskollisuudesta. Meillä on ehdottomasti vielä oppimista heiltä näillä osa-alueilla. Toisaalta nyt me pystymme tarjoamaan heidän alueelleen tehokkaampaa varaosalogistiikkaa sekä maanlaajuisen, maahantuonti-, myynti- ja huoltotoimintaan räätälöityä toiminnanohjausta järjestelmineen, joka on kehitetty asiakaslähtöisesti. Yhdistymisen myötä saamme kummankin yrityksen vahvuudet koskettamaan kaikkea tekemistämme maanlaajuisesti, lisää Murtolehto.

Sigma Trukit Oy:n myynti ja huolto toimivat Helsingissä, Turussa, Vaasassa, Lahdessa, Tampereella ja Kot-kassa. Yrityksen henkilöstömäärä on 28 ja liikevaihto vuonna 2011 oli noin 9,0 M€.

AP-Trukit on ollut Sigma Trukkien osaomistaja jo Sigma Trukit Oy:n perustamisvuodesta 2004 lähtien. Liiketoimintojen yhdistymisen jälkeen yritys jää edelleen Sigma Trukkien osaomistajaksi.  Myös Kuopion kiinteistöjen omistus tulee säilymään AP-Trukeilla. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2011 noin 2,8 M€.

2013 tarjoamme asiakkaillemme edelleen laajasti palveluitamme, joihin kuuluvat uusien ja käytettyjen trukkien myynti ja vuokraus, trukkien varaosa- ja huoltopalvelut sekä kuljettaja- ja huoltokoulutus. Myös joustavat leasingpalvelut löytyvät tarjoamastamme. Tiiviimpi organisaatio maanlaajuisesti mahdollistaa palveluiden saman muotoisuuden konserni-asiakkaille aina sopimushuolloista kaluston ulkoistuksiin saakka.

Lisätietoja:

Sigma Trukit Oy         AP-Trukit Oy                                      
Jani Murtolehto          Pekka Toivanen
toimitusjohtaja           toimitusjohtaja
puh. 0207 414 407    puh. 0444 860 201
www.sigmatrukit.fi     www.ap-trukit.fi


”Olen tyytyväinen kuullessani, että yhdistätte voimanne ja liitytte yhteen muodostaaksenne isomman ja vahvemman yrityksen. On hyvä yhdistää voimia tullakseen vahvemmaksi jatkuvasti kasvavalla ja haasteellisella alalla. Olen vakuuttunut että tämä on suuri askel oikeaan suuntaan parantaaksemme Yale- tuotteiden näkyvyyttä Suomen markkinoilla. Yhdistyminen johtaa varmasti entistä isompiin onnistumisiin ja kasvattaa markkinaosuuksiamme tulevaisuudessa.”

- Werner Meier-Ansari
Yale Europe / Sales Director Europe, Middle East & Africa

 « Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.