Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy

TTS Liftec Oy:n toimitusjohtaja Olli Mäkinen (vas.) ja Sigma Trukit Oy:n toimitusjohtaja Jani Murtolehto (oik.)

16/06/2016

Sigma Trukit Oy toimittaa syyskuusta lähtien TTS Liftec Oy:n kokonaisvaltaiset logistiset järjestelmäratkaisut

Trukkien maahantuoja Sigma Trukit Oy toimittaa yksinoikeudella 1.9.2016 lähtien TTS Liftec Oy:n kokonaisvaltaiset logistiset järjestelmäratkaisut. Syyskuun alusta myynti, huolto ja varaosat sekä tehdastoimitukset käyttöönottoasennuksineen ovat saatavilla yhdeltä toimittajalta.

Yhteistyösopimus tukee Sigma Trukit Oy:n pitkän aikavälin strategiaa, jossa tavoitteena on kehittyä täyden palvelun kokonaisratkaisujen toimittajaksi. Huoltotoimintojen vahva kasvu mahdollistaa jatkossa Liftec-tuotteiden entistä kattavamman jälkimarkkinoiden hoitamisen, mikä takaa muun muassa paremmat takuuehdot. TTS Liftecin ja Terberg Benschopin globaalin yhteistyön myötä Sigma Trukit tarjoaa jatkossa toimituksiin yhteensopivuustakuun: laitteet kytketään yhteen jo ennen asiakastoimitusta ja yksittäisten laitteiden takuut tuplataan.

Toimitusjohtaja Jani Murtolehto, Sigma Trukit Oy: “Olemme etuoikeutettuja päästessämme jatkamaan TTS Liftec Oy:n pitkäkestoisten asiakassuhteiden hoitamista. Teemme kaikkemme ollaksemme tämän luottamuksen arvoisia. Syksyn mittaan vahvistamme organisaatiotamme palvelun takaamiseksi niin ratkaisu- kuin varaosamyynnin puolellakin, huollon ollessa edelleen orgaanisessa kasvussa. Asiakasvastuullisina yhteyshenkilöinä uusille ja jo olemassa oleville asiakkaillemme 1.9.2016 alkaen Liftec-ratkaisuissa toimii allekirjoittanut satamapuolella, Vesa Toivanen puu- ja paperiteollisuudessa sekä Mikko Korkalainen muissa toimialasektoreissa.”

Toimitusjohtaja Olli Mäkinen, TTS Liftec Oy: “TTS Liftec Oy:n strategisena tavoitteena viimeisen kolmen vuoden aikana on ollut kasvaa jälleenmyyjäverkoston kautta ja näin ollen pystyä tarjoamaan aidosti paikallinen huolto ja tuotetuki siellä missä Liftecin kalusto on käytössä. Nyt allekirjoitettu jälleenmyyntisopimus Sigma Trukkien kanssa on luonnollinen jatkumo 2013 alkaneelle yhteistyölle terminaalitraktori valmistaja Terberg Benschopin kanssa, joka toimii jälleenmyyjänämme Euroopassa. Olemme myös vahvistaneet omaa myynnintuki- ja asiantuntijaorganisaatiotamme vastaamaan haasteisiin kasvavilla markkinoilla innovatiivisten järjestelmäratkaisujen toimittajana.”

Sigma Trukit Oy

Omistuspohjaltaan täysin kotimainen Sigma Trukit Oy on yhtiöitetty vuonna 2004 Oy Sigma Ab:stä. Sigma Trukit Oy tuo maahan yksinoikeudella Yale-trukit, Hubtex-monitietrukit, Terberg-vetotraktorit ja -ajoneuvotrukit. Myynti ja huolto toimivat Keravalla, Turussa, Raumalla, Vaasassa, Lahdessa, Tampereella, Kotkassa, Mikkelissä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Iisalmessa ja Äänekoskella. Yrityksen henkilöstömäärä on 44 ja liikevaihto vuonna 2015 oli noin 12,6 M€. Sigma Trukit Oy yksi suurimmista valtakunnallisista materiaalinkäsittelylaitteiden monimerkkihuoltoa tarjoavista yrityksistä. Lisätietoja: www.sigmatrukit.fi

TTS Liftec Oy

Norjalaiseen TTS-konserniin kuuluva TTS Liftec Oy on perustettu vuonna 1991. Pirkkalassa sijaitseva yritys tarjoaa logistiikkaratkaisuja satamaoperaattoreille, varustamoille sekä teräs-, paperi- ja betoniteollisuuteen. TTS Liftec Oy on  maailman johtava kasettijärjestelmien toimittaja, joka tunnetaan korkealaatuisista, luotettavista ja innovatiivisista tuotteistaan sekä järjestelmistään. Liftecin nostosiirtovaunut valmistetaan yrityksen omissa tiloissa Pirkkalassa. Lisätietoja: www.ttsliftec.com ja www.ttsgroup.com

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Olli Mäkinen, TTS Liftec Oy
+358 3 3140 1427
olli.makinen(at)tts-liftec.fi

Toimitusjohtaja Jani Murtolehto, Sigma Trukit Oy
+358 44 486 0101
jani.murtolehto(at)sigmatrukit.fi

 « Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.