Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy

Kuvaaja: Tuomo Kärnä

19/05/2016

Vahvasta hyvästä kohti kiitettävää

Kiireinen kevätlukukausi alkaa olla jo päättymässä ja on arvosanojen antamisen aika. Meille Sigma Trukeilla ja minulle henkilökohtaisesti tämä tarkoittaa työhyvinvoinnin ja asiakastyytyväisyyden mittaamista. Arvosanat sitten pureksitaan kesän mittaan ja epäkohdille laaditaan kehittämissuunnitelmat syksyllä jalkautettaviksi, perinteinen jatkuvan parantamisen malli siis. Arvosanamme ovat jo pitkään olleet hyviä ja paikoitellen kiitettäviä. 

Kolmella alueella Etelä, Länsi ja Itä mentäessä näkee tältä paikalta hyvin tekemisemme monimuotoisuuden. Edelleen työstämme tekemisen tasalaatuisuutta, jokaisen alueen vahvuuksia toisille alueille kopioiden ja uskon molempien mittausten suhteen kiitettävän arvosanan olevan saavutettavissa kaikilla alueilla. Jos ei tänä vuonna niin sitten ensi vuonna. Tähän kuitenkin tarvitsemme Teidän, asiakkaidemme ja henkilökuntamme apua. Vain kyselyyn vastaamalla voi vaikuttaa.

Vuosi vuodelta olemme kasvaneet yrityksenä kaikissa euromääräisissä tunnusluvuissa. Mikä tämän on saanut aikaan? Kova ja pyyteetön työ tietenkin, mutta on siinä toinenkin tekijä. Meillä ikuinen pyrkimys parempaan ei ole vain johdon näkemys. Voin ilokseni todeta meille Sigma Trukeille valikoituneen jo 45 henkilöä, joilla on valtaosin pyrkimys kehittää itseään, tekemistämme ja yritystä sekä yrityskuvaamme. Meillä näyttää saavutetuista tavoitteista tulevan standardi, jota ei enää tulevaisuudessa aliteta. Tottahan tässä allekirjoittanutkin joskus kysyy itseltään, että eikö mikään riitä? Näissä hetkissä sitten johto ammentaa voimaa yksittäisen mekaanikon palosta tehdä työt niin hyvin, kun taitaa. Toisena päivänä sitten toisin päin.

Tämä kevät on ollut erityisen kiireinen uusien konserniasiakkuuksien kanssa ja jälleen olemme uutta luoneet vauhdilla. Haluan jo tässä hetkessä kiittää kaikkia uusia asiakkaitamme mutkattomasta yhteistyöstä vanhoja unohtamatta. Sekä tuote-, että jälkimarkkinoiden myynnin parissa työskenteleville on tullut ennätyskilometrit kevään aikana. Kiitos kaikille talkoissa mukana olleille. Haluan myös toivottaa tervetulleiksi uudet työntekijämme taloon Lappeenrannan ja Rauman suunnalta. Ensimmäinen vuosipuolisko näyttää meillä vahvalta ja syksykin valoisalta. Terberg ja muulla satamakalustorintamalla toimintaa kehitetään kulisseissa ja heti kesän jälkeen pääsemme tästä varmasti tiedottamaan lisää.

Pidetäänhän huolta toisistamme, minä Sigma Trukkilaisista ja Sigma Trukkilaiset asiakkaistamme. Ketään ei saa unohtaa.

Kesäterveisin,

Jani Murtolehto
Toimitusjohtaja« Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.