Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
18/08/2014

Valtio Sigma Trukkien asiakkaaksi

Sigma Trukit solmi heinäkuun alussa nelivuotisen puitesopimuksen valtion yhteishankintayhtiö Hansel Oy:n kanssa. Puitesopimus käsittää kaksi eri osa-aluetta, joista toinen sisältää Yalen vastapaino- ja varastotrukkeja. Toinen osa-alue kattaa Terberg-terminaalitraktoreita.

Hansel Oy on valtiovarainministeriön alaisuudessa toimiva valtion yhteishankintayksikkö, joka toimii valtion hankintatoimen moottorina ja kehittäjänä. Hanselin tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Valtiohallinnon organisaatiot voivat hyödyntää Hanselin koko valtionhallinnolle kilpailuttamia puitesopimuksia ja hankkia niihin kuuluvia tuotteita ja palveluita ilman raskasta ja monimutkaista omaa kilpailuttamista, mihin muuten ovat itse hankintalain mukaan velvoitettuja. Nyt solmittu puitesopimus syventää Sigma Trukkien ja valtiohallinnon organisaatioiden yhteistyötä.

Sigma Trukit oli Hanselin sopimustoimittaja trukkien osalta myös edellisellä sopimuskaudella 2010-2014. Uusi puitesopimus solmittiin Sigma Trukkien kanssa yrityksen voitettua vastapaino- ja varastotrukkeja sekä terminaalitraktoreita koskevat osa-alueet.

Trukkeja käytetään laajasti valtiohallinnon eri yksiköissä. Merkittävin asiakas trukkien osalta on Puolustusvoimat, trukkihankintoja ovat tehneet myös mm. Tulli, Rajavartiolaitos, Rikosseuraamuslaitos (vankilat) sekä Finavia.

Puolustusvoimien logistiikkamuutos herättää mielenkiintoa

Sigma Trukeilla valtio nähdään tärkeänä asiakkaana. Avainasiakaspäällikkö Mikko Korkalainen kertoo, että sopimus onkin otettu yrityksessä ilolla vastaan.

- Valtio on luonnollisesti luotettava, ammattimaisesti toimiva ja vakavarainen asiakkuus. Sopimus takaa meille neljäksi vuodeksi hyvän kaupallisen pohjavolyymin trukkitoimitusten osalta. Nyt odotamme mielenkiinnolla Puolustusvoimissa pian tapahtuvaa suurta logistiikkamuutosta, Korkalainen sanoo.

Puolustusvoimien logistiikkalaitos perustetaan 1.1.2015, minkä jälkeen kaikki puolustusvoimien logistiikka-alan toimijat ovat yhden johtoportaan alaisuudessa. Näin logistiikan järjestelyt toteutetaan valtakunnallisesti. Laitoksen perustamisen tavoitteena on parantaa puolustusvoimien logistiikan kustannustehokkuutta, poistaa päällekkäisiä toimintoja, yhtenäistää logistiikan toimintamalleja sekä varmistaa poikkeusolojen toimintavalmius.

- Odotamme logistiikkamuutoksen työllistävän myös Sigma Trukkeja. Aikeenamme on muutenkin syventää yhteistyötä Puolustusvoimien kanssa. Huoltopuolella aiomme toimia entistä enemmän yhteistyössä kaluston kunnossapidon suhteen, Korkalainen mainitsee.


Lisätietoja:

Mikko Korkalainen
Avainasiakaspäällikkö, Hubtex/Terberg tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi(at)sigmatrukit.fi
P. 020 741 4405

 « Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.