Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
17/06/2014

Sigma Trukkien tarjoama kokonaispaketti helpottaa elämää

Piccolo Group Oy on vuonna 1988 perustettu logistiikka-alan yritys. Piccolo on Vaasan talousalueella suurin yritys alallaan. Yrityksen palvelut kattavat monipuolisesti logistiikka-alan koko ketjun.

Sigma Trukkien ja Piccolon välinen yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuotta. Sigma Trukit toimitti Piccololle 18 uutta Yale-trukkia. Ennestään yrityksellä oli kymmenkunta trukkia Sigma Trukkien sopimuksessa. Uusia trukkeja hyödynnetään Piccololla sisätilojen varastoprosesseissa. Uudet 3,5 tn ja 5,5 tn dieseltrukit soveltuvat hyvin ulkotöiden raskaampiin nostoihin ja siirtoihin.

Kumppanuussopimuksella yhteistyötä

Sigma Trukkien Länsi- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkönä toimii Stefan Karlström. Hänen mukaansa asiakkuussuhde Piccolon kanssa toimii erinomaisesti.

-Olemme päässeet kartoittamaan Piccolon trukit ja toimintaa. Vahvan yhteistyön ansiosta olemme saavuttaneet asiakkaan kannalta parhaan kokonaisratkaisun. Yhteistyötämme syventää entisestään solmimamme kumppanuussopimus, kertoo Karlström.

Karlström mainitsee esimerkkinä Piccolon uudet erikoistrukit. Sigma Trukit toimitti Piccololle nyt ensimmäiset kapeakäytävätrukkinsa Suomen markkinoilla.

-Tärkeää on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja löytää juuri niitä vastaava trukki kymmenien mallien joukosta. Koska Piccololla on isot tilat, on hyllykorkeuden nostaminen katsottu parhaaksi. Uusien erikoistrukkien avulla pääsee korkeammalle. Lisäksi ne tuovat selkää säästöä Piccololle, Karlström tarkentaa.

Lisäarvoa asiakkaalle

Piccolo Packing Oy:n operatiivisesta toiminnasta varastointi- ja pakkausliiketoiminnassa vastaa logistiikkapäällikkö Ville Nieminen. Hänen mukaansa Sigma Trukkien tarjoama kokonaispaketti vakuutti. Trukkitoimittajaa valittaessa Piccololla koeajettiin useamman toimittajan trukkeja.

-Sigma Trukit erottui joukosta edukseen, sillä he ottivat päätöksenteossa huomioon kuljettajien mielipiteet. Lisäksi kuljettajat kehuivat ajomukavuutta, hallintalaitteita ja yleistä käytettävyyttä. Meidät vakuutti myös laaja mallisto sekä asiantunteva myyntitiimi, joka löysi jokaiseen tarpeeseemme sopivan trukin, kertaa Nieminen.

Erityistä lisäarvoa asiakkuuteen Sigma Trukit toi tarjoamallaan simulaatiolla, joka toimi Piccololla päätöksenteon tukena. Trukkikanta uudistettiin simulaation avulla. Niemisen mukaan simulaatiolla ennakoitu määrä on vastannut käytännön elämän tarvetta.

Jatkuvaa kehitystä

Piccololla on edistyksellinen ja tehokas varasto. Nieminen kertoo, että tätä haluttiin korostaa trukeilla, jotka on maalattu Piccolon väreihin. Sigma Trukkien kanssa tämän toiveen toteuttaminen onnistui.

-Kokonaisuus ratkaisi päätöksemme. Erinomaisesti toimiva huolto täydentää hyvää trukkivalikoimaa. Toimivat trukit sekä huolto tekevät asiakkaan elämästä helppoa, kun osaava tuki on helposti ja nopeasti saatavilla, kiittelee Nieminen.

Karlströmin mukaan jokaista asiakasta palvellaankin yksilöllisesti. Sigma Trukeilla panostetaan kokonaisvaltaiseen palveluun. Yrityksessä ollaan aina tavoitettavissa. Lisäksi asiakasta tuetaan teknisen tuen ja eri rahoitusvaihtoehtojen suhteen.

-Sigma Trukit pyrkii kehittämään jatkuvasti toimintaansa. Toukokuun alussa meille myönnettiin laatu- ja ympäristösertifikaatti. On tärkeää, että kaikki järjestelmät toimivat nyt ja tulevaisuudessa, Karlström kiteyttää.
 


Lisätietoja:

Stefan Karlström
Aluepäällikkö

P. 020 741 4403

 « Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.