Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
19/03/2014

Satamatyöhön lisää tehokkuutta

Sigma Trukit toimitti vuoden vaihteessa kaksi Terberg-vetotraktoria satamaoperaattori Europortsille. Uudet, maailman laadukkaimmiksi mainitut, vetotraktorit tuovat satamatyöhön lisää tehokkuutta ja samalla kustannussäästöjä.



Euroports Rauma Oy on täyden palvelun satamaoperaattori. Yhtiön toimialaan kuuluu muun muassa lastinkäsittely, varastointi, huolinta ja kansainväliset kuljetuspalvelut.

Vuoden vaihteessa Sigma Trukit toimitti Europortsille kaksi tehokkaaseen käyttöön tarkoitettua Terberg RT283 4x4 –vetotraktoria, jolla onnistuu vaativimmatkin Ro-Ro-, logistiikka- ja teollisuustyöt.

Miksi Euroports valitsi Sigma Trukit ja Terbergin?  Valintaperusteita valottaa Europortsin kaluston kokonaisvaltaisesta ylläpidosta ja uushankinnasta vastaava korjaamopäällikkö Petri Viinikkala.

– Trukki- ja vetolaiteinvestoinnin kriteereinä on laitteiden korkea turvallisuus, laatu sekä kokonaistaloudellisuus. Meillä on kahdeksan vuoden ja noin 100 000 tunnin kokemus Terbergin tuotteista. Kehuja voimme antaa kuljettajan tilan selkeydestä ja hiljaisuudesta. Lisäksi toimintavarmuus ja ylläpitokustannukset puhuvat puolestaan, kertoo Petri Viinikkala.

– Uusia Terberg-vetotraktoreitamme käytetään Ro-Ro-lastin käsittelyyn, konttien nostamiseen siirtovaunuihin sekä konttitrailereiden vetämiseen. Terbergin vetotraktoreiden elinkaari on pitkä ja ne kestävät hyvin käytössä myös meidän poikkeuksellisen kovissa olosuhteissa, korjaamopäällikkö Viinikkala jatkaa.

Terberg – maailman parasta laatua

Terberg on 1800-luvun lopulla perustettu hollantilainen perheyritys, joka on keskittynyt vetotraktoreiden valmistamiseen. Tuotteet valmistetaan tehtaalla alusta loppuun ilman alihankintaa. Tehtaalla ollaankin aidon ylpeitä tuotteen ergonomiasta, komponenteista ja työnlaadusta.

Terbergin tuotteita, laadultaan maailman parhaiksi kehuttuja, toimittaa Suomessa Sigma Trukit. Sigma Trukit on vahva suomalainen materiaalinkäsittelylaitteiden toimittaja, jolla on valtakunnallinen huolto- ja myyntiverkosto.

Sigma Trukeilla arvioidaan, että tämän päivän asiakkaat arvostavat hyvää laatua ja ovat valmiita maksamaan siitä.

– Euroports on Sigmalle tärkeä mutta vaativa asiakas. He, kuten muutkin nykypäivän asiakkaat, arvostavat tuotteen laatua ja hyvää palvelua, kertoo Sigma Trukkien avainasiakaspäällikkö Mikko Korkalainen.

– Sigma Trukit on meidän valintamme toimittajaksi, koska heillä on laadukkaat tuotteet ja erinomainen huoltopalvelu. Lisäksi Sigmalla on hyvä varaosasaatavuus, suora tuotetuki ja nuorekas kehittyvä ryhmä palvelemassa, Petri Viinikkala puolestaan kiittelee.

Sigma Trukkien kattavat palvelut

Sigma Trukit palvelee kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä
tarpeissa.

Tämän päivän trendi on trukkien vuokraus. Vuokraamalla voidaan eliminoida virheinvestointien riskit. Vuokra on lisäksi vähennyskelpoinen kuluerä, joka ei rasita yrityksen tasetta. Sigmalla on varastossa kattava valikoima erilaisia trukkeja lyhytaikaisiin vuokratarpeisiin. Trukin saa käyttöönsä vaikkapa vilkkaimman sesongin ajaksi tai korvaamaan omaa hajonnutta trukkia.

Trukit voi myös hankkia ulkoistuspalveluna. Tällöin Sigma ostaa asiakkaan trukkikaluston ja vuokraa sen takaisin asiakkaalle. Vuokra sisältää sekä kaluston pääoman että kunnossapidon.

Trukin kuljettajan turvallisuuskoulutus on tarkoitettu työssään trukkia käyttäville henkilöille. Kurssilla käydään läpi trukin oikeaoppista käyttöä nojautuen työturvalakiin sekä vakuutusyhtiöiden suosituksiin. Lisäksi perehdytään tapahtuneisiin trukkitapaturmiin sekä puretaan tapaturmaan johtanutta tapahtumaketjua.

Trukkien luotettava toiminta edellyttää oikein mitoitettua ja asiantuntevaa huoltoa. Sigman osaava ja luotettava huoltotiimi korjaa, huoltaa kaikki trukkimerkit ja -mallit sekä niiden lisälaitteet.

Sigma toimittaa myös alkuperäiset varaosat kaikkiin Yale-trukkeihin, Hubtex-erikoistrukkeihin ja Terberg-terminaalitraktoreihin.


http://www.euroports.fi/rauma/fi/

Tutustu Terberg -tuotevalikoimaamme »



« Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.