: Uutuuksia Yalelta | Sigma Trukit

Uutuuksia Yalelta

Uutuuksia Yalelta

Huippuluokan ohjattavuus ja näkyvyys sekä parannetut moottorit Veracitor GDP/GLP60-80VX trukkeihin

Globaali trukkijätti Yale tuo markkinoille uudistetun Veracitor GDP/GLP60-80VX (G878) -sarjan. Valikoimaan kuuluvat muun muassa seitsemän ja kahdeksan tonnin lyhyet trukkimallit, joissa ketteryys yhdistyy ainutlaatuisella tavalla vakaaseen ajettavuuteen sekä erinomaiseen suorituskykyyn.

Verrattonta ketteryyttä uusissa 7-8tn lyhyissä malleissa

Trukin kompakti koko ja pieni kääntösäde tekevät tästä Yalen uutuudesta todella kilpailukykyisen markkinoilla. Erinomainen ohjattavuus tekee työskentelystä tehokasta ja turvallista kapeilla käytävillä sekä sisällä että ulkona.

  • 7tnS kokonaispituus ja käytäväleveys (AST) ovat 182 mm ja 308 mm lyhyempiä kuin nykyisessä 7tn trukissa.
  • 8tnS kokonaispituus ja käytäväleveys (AST) ovat 327 mm ja 528 mm lyhyempiä kuin nykyisessä 8tn trukissa.
  • 7tnS 900 mm painopisteetäisyydellä on samat mitat ja kuin 8tnS-mallissa, mutta se on painavampi malli johtuen tarvittavista lisäpainoista rungossa, joilla varmistetaan tarvittava vakaus operoinnissa.

Priima näkyväisyys kaikissa mastomalleissa

Loistavan näkyväisyyden kaksi- ja kolmijatkeiset vapaanostomastot ovat nyt saatavilla myös 6-8tn malleihin.  Aikaisemmin nämä ovat olleet jo 8-9tn mallien valikoimassa saatavilla. Uudessa mastorakenteessa sylinterit on sijoitettu sivuille, mikä laajentaa huimasti näkökenttää maston läpi – niin korkeuden kuin leveyden osalta. Kuljettajan näkyvyys parantuu huomattavasti haarukoille sekä sen päällä olevalle taakalle. Kaksijatkeinen standardimasto on saatavilla 6065 mm nostokorkeuteen saakka sekä kolmijatkeinen vapaanostomasto ylettyy aina 6565 mm korkeuteen asti.

Uudistuneet Yale-tuotteet

Seuraavat 6-8tn diesel- ja kaasukäyttöiset vastapainotrukit ovat uudistuneet:

  • 6tn (GDP/GLP60VX) 600 mm painopiste-etäisyydellä
  • 7tn (GDP/GLP70VX) 600 mm painopiste-etäisyydellä
  • Uusi 7tnS (GDP/GLP70SVX) and 7tn9 (GDP/GLP70SVX9) lyhyet mallit 600 ja 900 mm painopiste-etäisyyksillä
  • Uusi 8tnS (GDP/GLP80SVX) lyhyt malli 600 mm painopiste-etäisyydellä

Kaikki mallit ovat saatavilla kaksivaihteisella sähköisellä Powershift (Base) vaihteistolla tai Techtronix 300 kolmivaihteisella tietokoneohjatulla vaihteistolla (Value).