: Sigma Trukit yhteistyöhön SOL Logistiikkapalveluiden kanssa | Sigma Trukit

Sigma Trukit yhteistyöhön SOL Logistiikkapalveluiden kanssa

Sigma Trukit yhteistyöhön SOL Logistiikkapalveluiden kanssa

Sigma Trukit on aloittanut yhteistyön SOL Logistiikkapalvelut Oy:n kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä yritykset alkavat tarjoamaan kattavaa varasto- ja terminaalilogistiikan ulkoistuspalvelua kaikkialla Suomessa. Tavoitteena on auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja mahdollisuuksia investointeihin.

Tuotannon tehokkuuden laskeminen varastoissa ja terminaaleissa sekä työvoiman mitoittaminen tarvetta vastaavaksi voi olla haastavaa erityisesti yrityksillä, joiden ydintoimiala ei ole logistiikka tai sesonkivaihtelut ovat suuria. Ylimitoitetut resurssit kuormittavat yritysten taloutta, mikä voi olla este toiminnan kasvulle ja kehitykselle.

Logistiikan ulkoistuspalvelussa palveluntarjoajakumppanit ottavat kokonaisvastuun asiakkaidensa varasto- tai terminaalilogistiikan suunnittelusta ja toteutuksesta.

– Monen yrityksen taloustilanne on nyt tiukka. Siksi markkinoilla on nyt vahva kysyntä ulkoistetuille logistiikkapalveluille, joka auttaa toteuttamaan toiminnon kustannustehokkaasti ja joustavasti. Vastaamme yhteistyössä SOL Logistiikkapalveluiden kanssa nyt tähän tarpeeseen, Sigma Trukkien toimitusjohtaja Jani Murtolehto kertoo.

– Palveluumme kuuluvat sekä henkilöstö että kalusto, joiden käyttöasteen pystymme optimoimaan täsmällisesti tarpeita vastaaviksi. Konekantaan ja kiinteisiin henkilöstökuluihin sitoutuneen pääoman vapauttaminen parantaa yrityksen kilpailukykyä, SOL Logistiikkapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Juhana Olkkola sanoo.

Logistiikan ulkoistuspalvelu on saatavilla valtakunnallisesti koko Suomessa. Se soveltuu yrityksille, joissa on jatkuvasti saapuvaa ja lähtevää tavaraa liikkeessä, kuten elintarvikealan, konepaja- ja metallialan yrityksille tai puu- ja paperiteollisuuteen.

Lisätietoja:

Jani Murtolehto, toimitusjohtaja, Sigma Trukit Oy, puh. +358 44 486 0101
Juhana Olkkola, toimitusjohtaja, SOL Logistiikkapalvelut Oy, +358 50 390 1991


Sigma Trukit Oy

Vuonna 2004 perustettu, valtakunnallisesti toimiva sisälogistiikan ratkaisuja ja materiaalinkäsittelylaitteita tarjoava suomalaisomisteinen yritys.

SOL Logistiikkapalvelut Oy

Kansainvälisen SOL-konsernin logistiikkapalveluihin keskittynyt suomalainen tytäryhtiö. Vuonna 2019 perustetun yhtiön palkkalistoilla on tuhansia logistiikka-alan ammattilaisia.