Yale MR10-14E – edullinen pienen sarjan työntömastotrukkimallisto

Yale MR10-14E – edullinen pienen sarjan työntömastotrukkimallisto

Uusi pienen sarjan työntömastotrukki on edullinen niin hankintahinnaltaan kuin omistuskustannuksiltaan. MR10-14E -mallisto tarjoaa nostokapasiteetit 1000, 1200 ja 1400 kg sekä nostokorkeuden 7500 mm saakka. Vakaa mastorakenne mahdollistaa täyden kapasiteetin vielä 6500 mm korkeudessakin. Trukin runkoleveys on 1125 mm ja tukijalkojen väli 900 mm, joten eurolava mahtuu mukavasti vielä väliin.

Yale MR10-14E työntömastotrukkimallisto tarjoaa:

  • Kapasiteetit 1000 kg, 1200 kg ja 1400 kg.
  • Nostokorkeudet 7500 mm saakka.
  • Maston kallistuksen ansiosta käytävän tilantarve pienenee.
  • Trukin runkoleveys 1125 mm ja tukijalkojen väli 900 mm, joten eurolava mahtuu mukavasti vielä tukijalkojen väliin.
  • Vakaan mastorakenteen ansiosta suuret jäännöskapasiteetit. Koko trukin kapasiteetti käytössä vielä 6500 mm korkeudella.
  • Hydrauliikan ohjaukseen minivivut tai joystick.

Tuottavuus ja tehokkuus

Tuottavuuden ja tehokkuuden näkökulmasta, nopeus ja hallinta ovat olennaisessa roolissa trukkityöskentelyssä. Suuremmat nopeudet pitkiä matkoja varten varastossa ajoon ja alhaisemmat nopeudet tarkkaan kuormankäsittelyyn. MR-sarja tarjoaa nämä molemmat ominaisuudet.

Jos haluat siirtää enemmän kuormia tunnissa, trukin ajo- ja toimintanopeus pitää olla huippuluokkaa. MR:n matkanopeus on 14 km/h ja maston nopeus 0,8 metriin sekunnissa. Vankka mastorakenne tarjoaa korkean jäännöskapasiteetin ja vakaan kuormankäsittelyn, mikä mahdollistaa nopeamman nosto-/laskuajan. Käyttäjä voi valita 180° ja 360°: n ohjauksen yhdellä painalluksella.

360° asteen ohjauksella etupyörä pyörii 270°, kun se kulkee käytävässä pysähtymättä. 180° asteen ohjauksella ajoneuvon on pysähdyttävä ja kuljettajan on valittava manuaalisesti suunta.

Ergonomia

Premium-kosketusnäyttö tarjoaa näkymän koko trukin hallintaan. Saat automaattisesti mahdollisuuden säännöllisiin päivityksiin, joiden avulla trukissasi on käytössä aina uusin ohjelmistoversio.

Lisää mukavuutta ainutlaatuisilla ergonomisilla säätimillä ja parannetulla näkyvyydellä.

Uusi kiinteällä ristiseläntuella varustettu istuin, vähentää dramaattisesti koko kehon tärinää. Leveät välimatkat pedaaleissa lisäävät jalkatilaa ja tuovat mukavuutta käyttöasentoon.

Hydrauliikan ohjaukseen MR-sarjan trukeista löytyy minivivut tai joystick. Uusi joystick, jossa on integroidut säätimet, jäljittelee käden luonnollista muotoa ja tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin nostotoimintoihin, eteen / taakse ja sarviin. AccuTouch™ minivipu-moduuli, jossa on sisäänrakennetut ohjaimet, maksimoi käyttömukavuuden.

Edulliset omistuskustannukset


Yksinkertainen huoltaa. MR-sarja on suunniteltu nopeaan ja yksinkertaiseen huoltoon, joka vähentää seisokkeja ja pitää trukin käyttökuntoisena.

Korkea jäännösarvo. Jos päätät myydä Yale® MR-sarjan trukkisi tulevaisuudessa, voit olla varma, että jäännösarvo on alan parhaita.

Haluatko tarjouksen trukista? Ota yhteyttä myyntiin!