Yale julkaisi uudistuneen brändinsä

Yale julkaisi uudistuneen brändinsä

Yale Materials Handling on uudistanut brändinsä ja tuotemerkki tunnetaan nyt nimellä Yale Lift Truck Technologies. Brändimuutos heijastelee yhtiön nykyistä suuntaa, jossa painopiste on selkeästi teknologiapohjaisissa nostotrukeissa, jotka on suunniteltu varasto- ja sisälogistiikkatoimintoihin.

Kuluttajille näkyvimpänä uudistuksena brändiä Yale Lift Truck Technologiesilla on uusi logo ja visuaalinen ilme. Uusi logo on saanut inspiraationsa Yalen Y-kirjaimesta. Logo on moniulotteinen ja se edustaa Yalen avulla siirrettyjä ”laatikoita” asiakkaille ja ”nuolia”, jotka osoittavat sen halun auttaa asiakkaita kasvussa ja tuottavuuden lisäämisessä samalla, kun kustannukset laskevat.

Uudelleenbrändäys on vastaus jatkuvasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin sekä vaatimuksiin. Samalla sen avulla korostetaan myös yhtiön vahvuuksia erinomaisten ratkaisujen tarjoamisessa asiakkaiden tarpeisiin.

”Intralogistiikka on kasvu- ja innovaatiotilassa erityisesti Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa”, sanoo Stewart Murdoch, EMEA-alueen Hyster-Yale Groupin Senior Vice President & Managing Director. ”Kun toimitusketjut kehittyvät yhä nopeammin, Yalekin kehittyy, jotta se voi tukea asiakkaitaan ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja heidän haasteisiinsa vastaamiseksi.”

Yale on erikoistunut trukkien kehittämiseen ja teknologian integrointiin. Kun sen yhdistää vuosien varrella kertyneeseen kokemukseen, tietotaitoon ja laajaan jälleenmyyntiverkostoon, on Yalen helppo tarjota täydellisiä ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. ”Brändinimi Yale Lift Truck Technologies kuvastaa tapaa, kuinka kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme toimittaa oikeat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa”, Stewart perustelee.

Uusi brändi ja uudistunut nimi perustuvat älykkääseen suunnittelufilosofiaan ja teknologian integraatioon. Sen tukena on edelleen Yalen 100-vuotinen perintö luotettavien trukkitekniikoiden suunnittelusta ja valmistuksesta, joita kehitetään jatkuvasti, jotta ne vastaisivat nykypäivän teollisuuden haasteisiin.

Uudistuksen jälkeen niin Yale kuin Sigma Trukit keskittyvät edelleen auttamaan asiakkaitaan menestymään ja ovat valmiina tukemaan tuottavuuden, tehokkuuden ja kestävyyden rakentamisessa, nopeasti muuttuvilla intralogistiikkamarkkinoilla. ”Joustava ja laadukas palvelu sekä innovaatioiden nopea käyttöönotto ovat avainasemassa, kun pyrimme vastaamaan asiakkaidemme varastojen jatkuvaan kasvuun sekä nopeampien toimitusaikojen tarpeeseen”, Stewart kertoo.

Yale on pitkän historiansa aikana vakiinnuttanut paikkansa erinomaisten trukkiratkaisujen tarjoajana. Valikoima pitää edelleen sisällään nostotrukkeja ja varastotrukkeja, robottinosturitrukkeja, erilaisia vaihtoehtoja logistiikan sähköistykseen, seuraavan sukupolven kuljettaja-apu -teknologiaa ja asiakaskohtaisia räätälöityjä ratkaisuja.

Uusi ilme uudelle aikakaudelle. Yale Lift Truck Technologies.