: Sigma on paikalla Jyväskylän Kuljetusmessuilla | Sigma Trukit

Sigma on paikalla Jyväskylän Kuljetusmessuilla

Sigma on paikalla Jyväskylän Kuljetusmessuilla

Sigma saapuu toukokuussa Jyväskylään ja on tavattavissa Kuljetus 2023 -tapahtumassa. Kuljetusmessuilla on nähtävissä uusimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja sekä paikalle kokoontuu paljon alan ehdottomia huippuosaajia ympäri Suomen.

Trukit ja Heavy ovat molemmat paikalla

Sigma osallistuu Kuljetus 2023 -tapahtumaan niin Trukit- kuin Heavy-edustuksella. Kokonaisvaltaiseen tarjontaamme pääset tutustumaan Jyväskylän Paviljongissa 25.–27.5. osastolla C-522. Asiantunteva neuvomme on, että saavut paikalle joko jauhamaan sitä itseään, tekemään alustavaa kauppaa tai potkimaan hyvässä hengessä renkaita.

Sigma Heavy tuo tapahtumaan näytille Terberg-Kinglifter ajoneuvotrukin, kun taas Sigma Trukeilta nähtävillä ovat Yalen sähkövastapainotrukki sekä kompaktit sähkökäyttöiset Yale MPC15 pumppukärryt. Lisäksi tapaat takuuvarmasti jämäköitä ja asiansa osaavia sigmalaisia.

Kuljetusmessut ovat läpileikkaus kuljetusalaan

Kuljetus 2023 -suurtapahtumassa esillä on uusinta raskasta ja kevyttä kuljetuskalustoa sekä logistiikka-alan palveluita ja tarvikkeita niin Suomesta kuin ulkomailta. Paikalla on yli 200 näytteilleasettajaa, joten tarjontaa löytyy laidasta laitaan ja takaisin. Tapahtumassa pääsee tapaamaan kollegoita, tutustumaan uusimpiin trendeihin sekä tulevaisuuden visioihin. Nähtävillä on uusimpia tuotteita ja tietenkin mahdollisuus tavata jo olemassa olevia sekä potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Kuljetusmessut järjestetään Paviljongissa, osoitteessa Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä. Järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Autotuojat- ja teollisuus ry, Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmä sekä Jyväskylän Messut Oy.

Kuljetus 2023 -tapahtuman sisäänpääsy on veloitukseton, rekisteröityneille kävijöille. Rekisteröinnin voi suorittaa joko ennakkoon tai paikan päällä. Mikäli tapahtumaan ei halua rekisteröityä, on sisäänpääsymaksu 20 euroa.