: Sigma Fest on Sigma Trukkien 20-vuotisjuhlavuoden kohokohta | Sigma Trukit

Sigma Fest on Sigma Trukkien 20-vuotisjuhlavuoden kohokohta

Sigma Fest on Sigma Trukkien 20-vuotisjuhlavuoden kohokohta

Sigma Fest on Sigma Trukit Oy:n 20 vuotisjuhlavuoden kunniaksi kehitetty tapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus tutustua Sigma Trukkien toimintaan, toimitiloihin sekä ihmisiin. Jokaisessa kaupungissa on paljon eri koneita ja henkilöstöä, mutta Sigman hyvä meininki on paikalla ympäri Suomen. Tervetuloa hieromaan kauppaa, tutustumaan meihin ja tekemään ratkaisuja, jotka pitävät tavaravirran liikkeessä.

Kuin messut, mutta Sigman tyylillä

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että järjestämme Sigma Fest -kiertueen 20-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi. Täysin ainutlaatuiset Sigma Fest -tapahtumat tuovat yhteen logistiikan ammattilaiset ja alan kovimmat tekijät viidessä eri toimipisteessämme.

Sigma Fest -kiertue valtaa viisi suomalaista kaupunkia kevään ja kesän 2024 aikana, tarjoten osallistujille mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan koneita, lisälaitteita, tarvikkeita ja esimerkiksi renkaita. Tapahtuma on suunnattu niin kevyen kuorman siirtelyyn erikoistuneille kuin raskaan materiaalin käsittelyn ammattilaisillekin.

Tapahtumassa on myös mahdollisuus koeajaa erilaisia koneita, jolloin kävijöillä on kerrankin tilaisuus nähdä ja kokeilla tuotteita varsinaisessa toiminnassa. Lisäksi osallistujat pääsevät tutustumaan eri kaupunkien toimitiloihin ja koko Sigman tuotetarjontaan.

Kiertueen aikataulu ja paikkakunnat

Pirkkala 12.–13.4.2024
Kerava 25.–26.4.2024
Lieto 17.5.2024
Jyväskylä 24.5.2024
Kuopio 14.6.2024

Sigma Trukit toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusimpiin trukkimalleihin ja tekniikoihin, sekä nauttimaan rennosta tunnelmasta ja mahdottoman hyvistä jutuista. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta osallistujia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollista.

Tapahtuma on erinomainen tilaisuus niin nykyisille kuin tulevillekin asiakkaille nähdä, mikä tekee Sigmasta alansa edelläkävijän. Lisäksi tarjolla on ruokaa ja juomaa eli nälkä ja jano eivät yllätä, vaan jokainen vierailija viihtyy tapahtumassa.

Tervetuloa kokemaan Sigma Fest.