Nosta varaston tehokkuutta Yale varastosimulaattorin avulla

Nosta varaston tehokkuutta Yale varastosimulaattorin avulla

Yale varastosimulaattori auttaa löytämään parhaan ratkaisun kaikenlaisiin varastoihin.

Tavaravirtojen ja varastointitarpeiden kasvaessa kaluston lisääminen ei ainoastaan riitä. Optimaalinen varaston layout takaa sen, että varasto toimii tehokkaasti ja tuottavuus pysyy korkeana. Trukkikaluston hyödyntäminen sen täyteen potentiaaliin pitää varastotoiminnan tehokkaana ja leikkaa ylimääräisiä kustannuksia. Yale varastosimulaattori kertoo juuri sinun varastollesi optimaalisen varaston layoutin sekä sen, millainen trukkikalusto on ihanteellinen varastosi tarpeisiin.

Yale varastosimulaattori sopii kaikenlaisiin varastoihin

Kaikki varastot ovat erilaisia. Yale varastosimulaattori auttaa löytämään parhaan ratkaisun kaikenlaisiin varastoihin. Asiakkaan varaston layoutin ja tavaravirtojen perusteella simulaattori määrittää;

  • kuinka monta lavapaikkaa varastoon mahtuu
  • mitkä trukkityypit soveltuvat parhaiten varastotoiminnalle
  • kuinka monta trukkia tarvitaan tavaravirran siirtämiseen
  • trukkien ajo- ja seisokkiajat vuorokauden aikana
  • varaston henkilökunnan määrän tavaravirtojen hoitoon

Lisäksi varastosimulaattorin avulla pystytään määrittämään kuinka kauan tulevat tai saapuvat rekat odottavat laiturissa trukkien vapautumista kuorman purkuun tai lastaamiseen.

Simulaattori määrittää lavapaikkojen määrän, tarvittavat trukkityypit, trukkien ajo- ja seisokkiajat/vrk sekä tarvittavan henkilökunnan määrän.
Soveltuu olemassa olevaan tai uuteen varastoon

Ympäri maailmaa käytössä oleva varastosimulaatio voidaan tehdä olemassa olevaan varastoon tai sitä voidaan hyödyntää uuden varaston suunnitteluvaiheessa. Varaston layout on mahdollista muuttaa 3000 mm käytävälevyisestä työntömastotrukkivarastosta 1700 mm levyiseksi kombitrukkivarastoksi. Yale varastosimulaattoria voidaan käyttää myös muihin yleisiin ongelmiin varastoympäristössä. Sen avulla voidaan mallintaa varaston ruuhkautumisia ja niiden vaikutuksia. Pysähdykset alentavat varaston tuottavuutta. Simulaattori huomioi myös mahdolliset pullonkaulaongelmat esimerkiksi lastaus- tai pakkausalueilla.

Kun haluat lisätietoja palvelustamme, ota yhteyttä Yale tuotepäällikkö 

Jukka Kuopio: Puh. +358 (0)44 486 0102, jukka.kuopio@sigmatrukit.fi