Mitä on Sigma Heavy? Isoja koneita ja räväkkää asiakaspalvelua

Mitä on Sigma Heavy? Isoja koneita ja räväkkää asiakaspalvelua

Sigma Trukit Oy:n ostettua Keslift Oy:n pystymme tarjoamaan materiaalinkäsittelyn koneet ja laitteet kaikille toimialoille, myös raskaan teollisuuden ja satamien tarpeisiin.

Samalla valmiiksi erinomaisesti toimiva valtakunnallinen after sales -palvelumme vahvistuu entisestään.

Vastikään tapahtuneen Sigma Trukkien ja Kesliftin yrityskaupan myötä tuntuvasti parantunut tuotetarjonta synnytti tarpeen uudelle osastolle, Sigma Heavylle.

Sigma Heavy on Sigman vastaus haastaviin olosuhteisiin, kuten raskaan teollisuuden ja satamien tarpeisiin. Toteutuneen yrityskaupan myötä eritoten isojen trukkien ja kontinkäsittelijöiden tarjooma on laajentunut ja Sigma Heavyn ansiosta liiketoimintamme kattaa nyt Hyster Trukit aina 52 tonniin saakka sekä Terbergin terminaalitraktorit ja Terberg Kinglifter -ajoneuvotrukit.

Sigma Heavy on kokoonpanoltaan kolmen vahvan myyntihenkilön tiimi, joka kattaa koko Suomen. Me kohtaamme asiakkaamme ihmisenä ja tavoitteenamme on totutusti löytää oikeat koneet ja ratkaisut, jonka ansiosta asiakkaidemme tavaravirta pysyy liikkeessä.

Kesliftiltä Sigma Heavylle siirtyneille asiakkaille toteutunut yrityskauppa tarkoittaa sitä, että yhdistymisen myötä myös kattava after sales -palvelu vahvistuu entisestään. Sigma Heavyllä on 50 asiantuntijan voimin palveleva maanlaajuinen kenttähuolto-organisaatio, jolla on toimipiste 18 eri paikkakunnalla.

After sales -palveluun kuuluvat tekninen tuki, varaosa- ja huoltopalvelu sekä erittäin nopea reagointikyky, jolla varmistamme, että tuotevirtasi ei koskaan pysähdy. Sigma Trukkien ja Kesliftin yrityskaupan ansiosta olemme entistä ketterämpiä, joustavampia ja palvelukykyisempiä.

Sigma Heavy ei hätkähdä pienistä – käärimme hihat ja laittamme kaiken peliin, jotta asiakkaamme menestyy. Me pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme entistä tuottavampia logistisia ratkaisuja, toimialasta riippumatta.