Liiketoimintajohtaja Antti Mäkinen: ”Emme myy pelkästään koneita ja rautaa”

Liiketoimintajohtaja Antti Mäkinen: ”Emme myy pelkästään koneita ja rautaa”

Sigma Heavyn tuleminen osaksi Sigman palveluita on otettu vastaan innolla ja positiivisen palautteen kera. Sigma Heavyn liiketoimintajohtaja Antti Mäkisen mukaan tarjonnan laajentuminen on otettu vastaan erinomaisesti niin yrityksen sisällä kuin asiakkaidenkin toimesta.

– Sigma Heavyn tarjontaan tulleet Hyster-trukit ovat tuoneet aimo lisäyksen varsinkin yli 16 tonnin trukkitarjontaan, mukaan lukien tyhjien konttien käsittelijät sekä konttikurottajat. Yrityksen sisällä vastaanotto on ollut erittäin positiivinen ja laajentunut tuoterepertuaari on antanut lisäpotkua niin myyntiin kun jälkimarkkinointiin, kertoo Sigma Heavyn liiketoimintajohtaja Antti Mäkinen.

Asiakkailta saatu palaute Sigma Heavyyn liittyen on Mäkisen mukaan vain vahvistanut käsitystä Keslift-yrityskaupan tärkeydestä. Myös laajentunut ja koko maan kattava huolto on otettu vastaan erittäin lämpimästi niin uusien kuin vanhojen asiakkaiden toimesta. 

– Etenkin Hyster-asiakkaat ovat ottaneet uutisen innolla vastaan, sillä nyt Sigma Heavyn ja Hysterin yhdistymisen myötä meillä on leveämmät hartiat vastata asiakkaidemme tarpeisiin, kertoo Mäkinen.

Yleisesti ottaen Sigma Heavyn starttaus on sujunut ilman ongelmia, ja Sigma Heavyn tuoteperhe on päässyt heti käynnistyessään erinomaiseen vauhtiin.

– Tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet täydentävät erinomaisesti toisiaan, mikä on Sigma Heavyn selkeä vahvuus. Myynti on lähtenyt vetämään hyvin ja uskon, että ensi vuonna tulemme olemaan entistä vahvempia. Enkä epäile lainkaan, ettemmekö pystyisi tällä huippuporukalla siihen, kertoo Mäkinen ja jakaa kehuja koko Sigma Heavyn tiimille.

Sigma Heavyn myötä Sigman tuotetarjooma on laajentunut merkittävästi saha- ja terästeollisuuden sekä satamien tarpeita ajatellen. Sigma Heavyn selkeäksi tavoitteeksi Mäkinen listaakin tavoitteen olla yksi johtavista materiaalikäsittelykoneiden toimittajista juuri edellä mainituilla aloilla.

Mäkisen mukaan luotettavat, kokonaistaloudelliset ja laadukkaat Hyster- ja Terberg-tuotteet ovat Sigma Heavyn valttikortit, sillä ne ovat kuin kotonaan ankarissa Pohjolan olosuhteissa. Toinen Sigma Heavyn valttikortti on, että sillä on vastaus alalla käynnissä olevaan murrokseen.

– Isojen koneiden sähköistämisen aikakausi on käsillä ja siinä me olemme vahvasti mukana huippumodernein tuottein, Mäkinen kertoo.

Sigma Heavy ei poikkea ajatusmaailmaltaan ja toimintaperiaatteiltaan muusta Sigman toiminnasta, vain koneet ovat isompia. Koko toiminnan keskiössä on edelleen asiakas ja Sigman tahtotila ratkaista yhdessä asiakkaan kanssa heidän konepuolen haasteitaan, muistuttaa Mäkinen.

– Emme myy pelkästään koneita ja rautaa. Me etsimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joilla saamme asiakkaamme logistiikkaketjun entistä jouhevammaksi ja kustannustehokkaaksi, Mäkinen paaluttaa.