Keravan toimipisteen tilat on suunniteltu palvelemaan juuri Sigma Trukkien tarpeita

Keravan toimipisteen tilat on suunniteltu palvelemaan juuri Sigma Trukkien tarpeita

Vuoden 2021 lopussa käyttöönotetut Keravan toimitilat ovat osoittautuneet erinomaiseksi ja ennen kaikkea pitkäaikaiseksi ratkaisuksi Sigma Trukeille. Keravan toimipiste toimii Sigman pääkonttorina sekä Etelä-Suomen tukikohtana.

Uudenmaan päämaja pitää sisällään kaikki tarvittavat toiminnot

Keravan toimipiste on Sigma Trukkien pääkonttori, eli Sigma Trukkien hallinto työskentelee hyvin pitkälti Keravalta käsin. Lisäksi Keravan toimipiste on myös huolto- ja varaosapalveluiden tukikohta. Siellä sijaitsee Sigman laajin varaosavarasto niin saapuvan kuin lähtevän tavaran osalta, ja Sigma Trukkien varaosapäällikkö operoi nimenomaan Keravan toimipisteellä.

Kaikki nämä toiminnot on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa, koska rakennus on suunnittelu juuri Sigman tarpeita varten. KVR-urakoinnin hoitanut Lehto Tilat Oy teki rakennusprojektin parissa erinomaista työtä ja osoitteessa Koivunoksa 21 ollaan oltu tyytyväisiä tehtyihin suunnitteluvaiheen valintoihin.

Sujuvaa liiketoimintaa varten otettiin huomioon useita asioita, jotka reilun vuoden jälkeen tuntuvat itsestään selviltä jutuilta. Useat korkeat nosto-ovet, käytännöllinen lastauslaituri sekä katetut lastaustilat helpottavat merkittävästi lähtevää ja saapuvaa liikennettä sekä tavaravirran käsittelyä.

Omat korjaamo- ja pesutilat helpottavat ylläpitoa sekä auttavat sujuvan arkityön tekemisessä, kun kaikki toimii ja tilaa riittää. Upeat näyttelytilat uusille trukeille, yleisten tilojen käytännöllisyys sekä tilojen yleisilme kruunaavat toimivan kokonaisuuden.

Sijainniltaan Keravan toimipiste on kätevällä paikalla, aivan moottoritien vieressä. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Sigma pystyy palvelemaan koko Uudenmaan aluetta Keravalta käsin.

Kestävämpiä valintoja tulevaisuutta varten

Keravan toimipisteen suunnittelussa haluttiin tehdä myös valintoja, joilla on positiivinen vaikutus kestävään kehitykseen. Uudet toimitilat ovat entistä modernimmat, tilavammat ja ne vastaavat paremmin nykyaikaisen työelämän vaatimuksia, millä on suora vaikutus sigmalaisten työhyvinvointiin.

Lisäksi toimitilojen energiamuodoksi valittiin maalämpöratkaisu. Sen lisäksi, että maalämpö on kustannuksiltaan vakaampi, Sigmalle on tärkeää pyrkiä tekemään vastuullisia ja ympäristöystävällisiä valintoja kaikilla niillä osa-alueilla, joilla se on tällä hetkellä mahdollista.

Keravan toimitilat

Sigma Trukit Oy
Koivunoksa 21
04200 KERAVA
Katso kartalla ›