Huolenpitosopimus = huolettomuussopimus

Huolenpitosopimus = huolettomuussopimus

Sigma Trukkien myyjät Esa Väänänen Kankaanpäästä ja Jari Rahkonen Oulusta kertovat työstään sekä antavat ohessa vinkkejä miksi huolenpitosopimus on hyvä valinta.

Sigma Trukkien myyjät Esa Väänänen Kankaanpäästä ja Jari Rahkonen Oulusta kertovat  työstään sekä antavat ohessa vinkkejä miksi huolenpitosopimus on hyvä valinta.

Määräaikaista tai täyttä huolenpitoa

Sigma Trukit tarjoavat määräaikaisia huoltosopimuksia sekä täyshuolenpitosopimuksia, jotka molemmat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja konekaluston mukaan.

Määräaikaishuollon sopimuksissa on sovitut kiinteät hinnat. Huolenpitosopimuksissa, toiselta nimeltään rental- sopimuksissa, hintaan kuuluvat kaikki huollot ja koneen rikkoutumiset. Asiakas maksaa aina kiinteän kuukausihinnan ja turvaa sillä toimintansa.

Rental-sopimus on hyvä myös liiketoiminnan muuttuvissa tilanteissa, koska rental-sopimusta pystyy tilanteen mukaan myös muuttamaan sopimuksen puitteissa.

Rental-sopimus pitää yllätyskulut loitolla

Kiinteät hinnat, ennakoitavat kulut sekä tehokas ja nopea huolto ovat rental-sopimuksen lyömättömiä etuja.

Aluemyyntipäällikkö Esa Väänänen on trukkimyynnin kokenut konkari. Monipuolinen myyntityö vie Väänästä ympäri Pirkanmaata ja Satakuntaa.  

– Rental-sopimus on asiakkaalle helppo ja kannattava vaihtoehto, kun konetta ei tarvitse ostaa omaksi ja sitoa siihen kerralla niin paljon rahaa. Jos koneisiin tulee takuuajan jälkeen vikoja, jotka eivät johdu kuljettajasta, niin asiakkaalle ei tule yllätyslaskuja, vaan kulut kuuluvat meille. Asiakas tilaa koneen huoltoineen ja palveluineen kuukausihinnalla ja muutosten sattuessa meidän on helppo toimia sopimuksen puitteissa.

Ammattitaitoisen konemyynnin päälle  Jari Rahkonen peräänkuuluttaa rental-sopimuksen huolettomuutta.

– Asiakkaan kannalta rental-sopimuksen tekeminen on järkevää. Huollon järjestämisessä on paljon työtä, kun pitää hankkia tarvittavat varaosat ja tekijät. Mekaanikkomme seuraavat rental-sopimusasiakkaiden ajosuoritteita, ja usein otamme proaktiivisesti yhteyttä huollon tarpeesta ja aikataulusta. Lisäksi seuraamme huoltojen yhteydessä kokonaisuutta, jolloin saatamme havaita alkavan vian. 

Ammattitaitoinen myyjä tietää mikä asiakkaalle sopii

Sigma Trukeilta koneita saa monenlaiseen käyttöön, vuokrattuna, rahoitettuna tai omaksi. Valikoimaa löytyy aina pinoamisvaunuista keräily- ja suuriin polttomoottoritrukkeihin asti.

Trukin ostajia kiinnostaa erityisesti koneen soveltuvuus ja kustannustehokkuus. Myyjän ammattitaito korostuu myös leasing-sopimuksia neuvotellessa, sekä ihan perustietojen kartoittamisessa.

Trukkien myynnissä leasing-systeemi on ollut suosittua jo vuosikymmeniä. Sigma Trukit tarjoaa erilaisia sopimuksia käyttöleasingista rental-sopimuksiin. 

Kokenus myyjä Jari Rahkonen arvostaa Sigma Trukkien toimivaa ja luotettavaa huoltopalvelua.- Jos teen kauppaa päättäjien, vaikkapa toimitusjohtajien tai tuotantopäälliköiden kanssa, jotka eivät itse aja trukilla metriäkään, olen tarkkana, että kone ja tuotteet todella palvelevat tuotantoa. Silloin tehokkuus ja soveltuvuus kohtaavat. Rental-sopimus on nykyisin varsin yleinen valinta, koska yritys pystyy budjetoimaan koneen kulut joka kuukaudelle. 

– Laadukkaita tuotteita on myös ilo myydä, kertoo Esa Väänänen. Olemme suomalainen toimija ja meillä on laaja huoltoverkosto, eli asiakkaat saavat huoltopalvelua silloin kun tarvitsevat. Tämä helpottaa myös myyjän työtä, kun voi luottaa siihen, että huoltomiehiä on tarpeeksi laajalla alueella.

– Asiakkaamme saavat meiltä palvelua ja asiantuntemusta. Jos asiakas ei ole varma millainen kalusto olisi hänen tarpeille paras valinta tilaan ja toimintaan nähden, menemme kohteeseen paikan päälle ja annamme vinkkejä. Emme ainoastaan myy koneita, vaan toimimme konsultteina. 

Myyntimies voi myydä ensimmäisen, mutta huolto myy toisen

– Koska huollamme kaikkia merkkejä, meillä on rautaista, koulutettua ammattitaitoa sekä näkemystä. Olemme joustava ja sopivan kokoinen yritys, joka ei kompuroi byrokratiassa, vaan tekemisemme on joustavaa. Jos asiakkaalla on vain yksi trukki, joka pitää saada käyntiin, huoltomme pystyy junailemaan muut huoltotyöt tärkeysjärjestykseen. Tämä ei onnistu enää monessa isommassa yrityksessä. – Vanha sanontakin sen todistaa: ”Myyntimies voi myydä ensimmäisen, mutta huolto myy toisen”. Kommentoivat Rahkonen ja Väänänen

Kotimaisuudesta hyötyy kaikki

Sigma Trukkien huoltopalvelu pelaa yli 40 huoltoauton ja mekaanikon voimin koko Suomessa. Rahkosen mukaan moni asiakas kaipaa juuri saatavuutta, luotettavuutta, joustavuutta ja kumppanuutta. Suomalaisuuden Rahkonen näkee etuna, josta koko valtio hyötyy. 

Moni hakee yhteistyökumppania vuosien varrelle, jossa tarpeiden muuttuessa on olkapää johon nojata ja luottaa ja että kumppanilta löytyy tarvittaessa koneet joka lähtöön.
Me olemme 100 % suomalainen ja suurimpia Suomen markkinoilla. Tekemisemme näkyy aika hyvin Suomen valtion kassassa. Isoilla globaaleilla firmoilla on tytäryhtiöt Suomessa, mutta tulos ja verot menevät ulkomaille.

Haluatko kuulla lisää? Kerromme palveluistamme mielellämme!