15 vuotta palvelua ihmiseltä ihmiselle

15 vuotta palvelua ihmiseltä ihmiselle

Elämme nykymuotoisen Sigma Trukkien 15 v juhlavuotta. Tänä vuonna emme kuitenkaan järjestä mitään suurta juhlaa, vaan juhlavuotemme on jo näkynyt ja tulee näkymään läpi vuoden erilaisissa tapahtumissa, kampanjoissa sekä julkaisuissa.

Se miten olemme tähän tulleet osoittaa, että tämän pään raapimisen ja hien vuodatuksen seurauksena olemme jotain asioita tehneet oikein!

Aloimme aikanaan rakentamaan Sigma Trukkeja jalkautumalla kentälle muutaman ihmisen voimin. Rakensimme, kasvoimme ja kehityimme askel kerrallaan suunnitelmallisesti ja nykyisin työtä tarjotaan jo yli 65:lle ihmiselle ja ammattiosaajalle.

Iso kiitos kasvustamme kuuluu tälle ammattilaisten joukolle, joka lyö itsensä likoon asiakkaidemme eteen päivittäin. Me arvostamme suuresti meillä työskenteleviä yksilöitäja miten huikeita työkavereita / ihmisiä meillä onkaan! Tällaisen osaavan ja luotettavan tiimin keskeltä luotsaaminen antaa myös itselle paljon voimavaroja ja omalta osaltaan tätä joukkuetta on ollut ilo viedä eteenpäin, kun tietää että tuki on ollut ja tulee olemaan takana. 

Mutta ilman uskollisia asiakkaita ei olisi meidän joukkuettammekaan, joten nöyrä kiitos kaikille Teille, että olette jaksaneet luottaa meihin! Asiakkaamme ovat myös ihmisiä, ja jotka ovat osaltaan olleet meille suuri mentori ja sparraaja. Olemme tehneet asiakkaidemme kanssa yhteistyössä mm. tuotekehittelyä niin turvallisuuden kuin työtapojen parantamisen saralla. Nämä ovat osoitus siitä, että tämä on yhteispeliä ja vuorovaikuttamista ihmisten välillä.

Sigman uudet kasvot

Tavoitteemme olemme saavuttaneet, mutta nyt on selkeästi päivityksen paikka.

Olemme painineet alkuvuoden yrityksen liiketoimintastrategian, markkinointistrategian sekä brändiuudistuksen kimpussa. Olemme nousseet ”helikopteriin” ja suunnanneet katseemme pitkälle tulevaisuuteen ja katsoneet minne ja miten haluamme päästä. Olemme päivittäneet yrityksemme vision, mission sekä kaikki ajatukset kohtaamaan myös nykypäivän tuomia uusia haasteita.

Uudistukset tulevat näkymään juhlavuotemme kunniaksi kaikille Teille pienemmissä osissa jo tässä kevään ja kesän aikana ja suurempana muutoksena sitten tulevan syksyn myötä. Brändiuudistus on enemmän kuin kasvojen kohotus. Uudistuksen tarkoituksena on kiteyttää Sigma Trukkien ainutlaatuiset vahvuudet, ja että kaikki oivaltavat yritysfilosofiamme sekä mitä brändimme merkitsee.

Vain muutos on pysyvää

Teollisen maailman syke on kiivaampi kuin koskaan.

Maailmaa muovataan nyt paraikaa uudelleen ja mullistavat megatrendit ohjaavat ihmisiä, jossa ihmisen hyvinvointiin vaikuttavat kokemukset osallisuudesta, merkityksellisyydestä ja ryhmään kuulumisesta. Monet etsivät entistä aktiivisemmin mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa esimerkiksi sosiaalisen median ja digitaalisten palvelujen välityksellä.

Elämme aikaa, jossa digitalisaatio ja yrittäjyys ovat monen instituution listauksissa korkealla. Liiketoiminnan megatrendilistauksissa korostuvat teknologiat ja asiakaskäyttäytymisen muutokset, jossa nopeus ja varmuus ratkaisevat yhä useammin menestyksen kilpailussa.

Tässä ajassa on myös Sigma Trukkien määrä elää ja muovata toimintaansa siihen suuntaan, että voisimme elää megatrendien mukana. Siksi me Sigma Trukkien ihmiset teemme joka päivä töitä sen eteen, että olemme asiakkaidemme tuotanto- ja toimitusketjun lujin liitos. Olemme paikalla ihmisinä henkilökohtaisesti ja paikallisesti, ilman välikäsiä siellä missä asiakkaammekin ovat. 

Kuten aiemmin kiitoksillani kerroin, on meille ollut aina tärkeimpänä ihminen. Tällä linjalla me haluamme ehdottomasti jatkaa ja korostaa sitä tulevaisuudessa vielä entisestään. Meillä on vahva halu uudistua ja luoda lisää positiivista sykettä myös sisäiseen yrityskulttuuriimme.

Tulemme tekemään jatkossakin asioita hyvällä sykkeellä, ihmisen tasolla asiakaslähtöisesti toimien. Me sigmalla näemme, että hyvä fiilis sekä pehmeillä inhimillisillä arvoilla johtaminen tuottavat yritykselle sellaista lisäarvoa, jota ei voida mitata rahassa. Jokainen ihminen on voimavara, jonka toiminta- ja työkyvystä sekä osallisuudesta huolehtimalla taataan myös yhteiskunnan kestävyys ja vakaus.  

Tätä kirjoittaessa Suomen hallitusta ja sen ohjelmaa kirjoitetaan uudelleen. Meille on ollut aina tärkeää olla 100% kotimainen toimija. Täytyy vaan toivoa, että Suomen poliittinen ilmapiiri olisi sellainen, joka antaisi yrityksille, ajatuksille sekä patenteille tilaa elää ja tarvittaessa antaisi mahdollisuudet kasvulle. Toivomme että Suomalaiset yritykset pärjäävät kotimaisessa kilpailussa myös jatkossa ja että jokainen saisi vietyä tuotteitaan ja ideoitaan maailmalle niin halutessaan. Ennen kaikkea toivomme menestystä ja työllistämisen mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on Suomessa valtava potentiaali yrittäjyydessä!

Kääntykää siis rohkeasti Sigman IHMISTEN puoleen, me huolehdimme teistä ja kalustostanne.

Oikein hyvää alkavaa kesää kaikille!

Toivottaen, 

Vesa Toivanen Johtaja, myynti ja markkinointi