Sinulla on tarve, meillä ratkaisu

Vuokra- ja vaihtotrukit muuttuviin tilanteisiin

Tiedämme, miten voit työskennellä laadukkaammin, kannattavammin ja tehokkaammin. Kerro meille, mitä haluat saavuttaa – me tuotamme sinulle toimivimman ratkaisun.

Varastossamme on kattava valikoima erilaisia trukkeja lyhytaikaisiin vuokratarpeisiin. Näin saat trukin käyttöösi vilkkaimman sesongin ajaksi tai esimerkiksi korvaamaan omaa hajonnutta trukkia.

Teollisen maailman syke ja tekninen kehitys on kiivaampaa kuin koskaan. Vuokratrukki eliminoi virheinvestointien riskit ja varmistaa yrityksen toiminnan vapauden. Vuokraamalla kalustoa yrityksen käteisvarat voidaan käyttää ydintoimintaan, jolloin niistä saadaan kaikki hyöty irti.

Vuokra on täysin vähennyskelpoinen kuluerä, eikä rasita yrityksen tasetta. Omavaraisuusaste säilyy entisellä tasolla.

Räätälöity palvelu

  • Trukkivuokraan voi sisällyttää myös kunnossapidon, mikä takaa täydellisen toiminnanvapauden ja minimoi investoinnin riskit
  • Räätälöimme vuokran yrityksesi tarpeisiin ja tilanteeseen sopivaksi.

Vaihtotrukit

Materiaalinkäsittely onnistuu näppärästi myös käytetyllä trukilla. Meiltä saat hyväkuntoiset, tarkastetut ja edulliset käytetyt vaihtotrukit moneen eri tarkoitukseen.

97,8 % asiakkaistamme suosittelee

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.

100 % kotimaista palvelua paikallisesti

Yhtiön menestyksellinen kasvutarina 2010-luvulla on muovannut Sigma Trukit Oy:n paikallisesta maahantuonti- ja myyntiorganisaatiosta valtakunnalliseksi kokonaisratkaisuiden tarjoajaksi. Yritys on 100 % suomalainen ja kaikki omistajat ovat edelleen mukana päivittäisessä työssä.

Yli sadan vuoden taival

Sigma Trukit Oy:llä on pitkät perinteet. Juuret ulottuvat aina vuoteen 1897 saakka, jolloin Oy Sigma Ab aloitti teknisen kaupan. Yli sata vuotta myöhemmin, vuonna 2004, Oy Sigma Ab:n materiaalinkäsittelylaiteliiketoiminta yhtiöitettiin Sigma Trukit Oy:ksi ja nykyinen yhtiö sai alkunsa. Vuoden 2012 alusta kunnossapitoa voimistettiin ostamalla Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta. AP-Trukit Oy:n liiketoimintakaupan myötä vuoden 2013 alusta trukkiliiketoiminta saavutti maanlaajuiset mittasuhteet.

Vastuu ennen kaikkea

Kaiken toimintamme perusta on motivoitunut ja osaava henkilöstö. Välitämme henkilöstöstämme ja siksi turvallisuus on meidän yhteinen etumme. Tätä kuvastaa osaltaan TRI-indeksi, joka kertoo työtapaturmien määrän miljoonaa työtuntia kohden. Meillä TRI-indeksi 2019 oli 18– 3 tapaturmaa/ 150 000 työtuntia kohden.

Sigma Trukien liiketoimintaa ohjaa myös yhteiskuntavastuu, joka on osa joka päiväistä toimintaamme. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, kuten SPR Veripalvelu.

Sigma Trukit on käynnistänyt yhdessä SPR veripalvelun kanssa Verta Kentälle -haastekampanjan, jossa kannustamme omaa henkilökuntaamme, sidosryhmiämme, yhteistyökumppaneitamme sekä muita yrityksiä ja yritysten työntekijöitä luovuttamaan verta. Yritykset antavat näin oman panoksensa tärkeälle yhteiselle asialle. Verenluovutuskampanja toteutetaan Sigma Trukkien ja SPR Veripalvelun yhteistyönä.

Kumppanirinki

Sigma Trukit Oy:n toiminta-ajatuksena on muodostaa kumppanirinki, jossa ovat mukana päämiehet, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit: jälleenmyyjät, rahoittajat, tavarantoimittajat ja palveluiden tarjoajat.  Kumppaniringin keskiössä kaikkia yhdistävänä tekijänä on Sigma Trukit Oy.

Sertifikaatit

ISO 9001

ISO 9001 on johtamisen ja laadunhallinnan yleisstandardi. Se osoittaa, että Sigma Trukit Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaskeskeisyyteen sekä täyttämään asiakkaiden vaatimukset ja toiveet.

ISO 14001

ISO 14001 osoittaa yrityksen sitoutumisen ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Sertifiointi auttaa meitä mm.:

  • rakentamaan toimivan ja tehokkaan liiketoimintaamme tukevan ympäristöjärjestelmän
  • luomaan selkeät toimintatavat
  • hallitsemaan päästöt paremmin ja kierrättämään tehokkaammin.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Luotettava Kumppani -palvelusta jokainen voi hakea Sigma Trukit Oy:n tilaajavastuutiedot maksutta.