Vuokraus

Vuokratrukkien ja -työkoneiden vuokrauspalvelumme

+358 44 486 0300   myynti@sigmatrukit.fi

Trukkivuokrausta yhdestä päivästä useaan vuoteen – Tarpeenne mukaan

Vuokratrukki / -työkone eliminoi virheinvestointien riskit, tasaa ruuhkahuippuja ja varmistaa yrityksen toiminnan vapauden. Vuokraamalla kalustoa yrityksen käteisvarat voidaan käyttää ydintoimintaan, jolloin niistä saadaan kaikki hyöty irti. Vuokra onkin täysin vähennyskelpoinen kuluerä, eikä se rasita yrityksen tasetta. Vuokrauspalvelumme käsittää niin lyhyt- kuin pitkäaikaisvuokrauksen ja kerromme niistä alla hiukan lisää.

Lyhytaikaisvuokraus

Lyhytaikaisvuokraus tarkoittaa työkoneen vuokraamista, jossa vuokrakausi on lyhimmillään yksi päivä ja pisimmillään vuosi. Mitä pidempään vuokraukseen sitoudut, sen edullisemmaksi vuokraaminen suhteessa tulee. Ja vaikka olisitkin sitoutunut lyhyempään vuokrakauteen, niin älä huoli, emme hae vuokrakonetta pois kesken töiden. Lähtökohtaisesti lyhytaikaisvuokrat sisältävät meillä itse työkoneen lisäksi koneen täyden kunnossapidon, 100 kuukausittaista käyttötuntia ja vakuutuksetkin on helppo hankkia kauttamme lisäarvopalveluna. Lyhytaikaisvuokraus onkin mainio ja huoleton tapa hankkia työkone sesonkeihin, ruuhkahuippuihin tai vaikkapa muuttoihin.

Pitkäaikaisvuokraus

Pitkäaikaisvuokrauksella tarkoitamme yli vuoden mittaista vuokrakautta, joka voi pisimmillään olla 5 vuotta tai erikoistapauksissa pidempikin. Pitkäaikaisvuokraus on ns. leasingpohjaista, jossa vuokra sidotaan joko kiinteään tai vaihtuvaan rahoituskorkoon, ja vuokra voi sisältää erilaisia lisäarvopalveluita tarpeen mukaan. Tässä vuokrauspalvelussamme useasti räätälöimme työkoneen ominaisuudet ja varustetason, sekä vuokrauksen palvelusisällön ja keston, yrityksesi tarpeisiin ja tilanteeseen sopivaksi. Näin te pääsette nauttimaan toimintavarmasta ja työhön täydellisesti sopivasta työkoneesta ja keskittymään ydinliiketoimintaanne.

Työkonevuokrauksen yhteystiedot

+358 44 486 0300   myynti@sigmatrukit.fi

Tiedämme, miten voit työskennellä laadukkaammin, kannattavammin ja tehokkaammin. Kerro meille, mitä haluat saavuttaa – me tuotamme sinulle toimivimman ratkaisun.