Sigma trukit

Ja tavara liikkuu

Trukit, vetomestarit, erikoistrukit ja ajoneuvotrukit näppärän tehokkaaseen tavaran siirtelyyn.

Tarjoamme sinulle markkinoiden kovimpia trukkeja ja koneita. Kattavan tuoterepertuaarin lisäksi saat meiltä asiantuntevaa kokonaispalvelua kaikkiin logistiikka-asioihin. Valitse kone tai kokonaisratkaisu – Sigma Trukit kattaa tarvittaessa kaiken huollosta varaosiin


Lataa Sigma Trukit -tuotekatalogi

Tutustu Sigma Trukkien tuotteisiin tarkemmin lataamalla tuotekatalogi tästä:

Sigma Trukit tuotekatalogi 2021

Kaiken kokoisiin haasteisiin

Sigma Trukit tarjoaa materiaalinkäsittelyn trukit, koneet ja laitteet varastoinnin, teollisuuden, logistiikan ja kaupan aloille.

Kuljetus ja varastointi

Lue lisää

Metsäteollisuus

Lue lisää

Konepajateollisuus

Lue lisää

Rauta- ja puutavarakauppa

Lue lisää

Rakennustuoteteollisuus

Lue lisää

Elintarviketeollisuus

Lue lisää

Kemianteollisuus

Lue lisää

Tukkukauppa

Lue lisää

Vähittäiskauppa

Lue lisää

Trukki- ja konehaku

Olemme kasvun ja karikot kestävä kumppanisi, jonka kanssa asiointi ja työ sujuvat jouhevasti. Tarjoamme trukit ja kaikki materiaalinkäsittelyn ratkaisut käyttöösi nopeasti ja joustavasti yrityksesi tilanteeseen sopivalla tavalla.

Löydät etsimäsi täältä
Soita 020 741 4400 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä myynnin yhteystiedot

  

Käyttövoimaa kasvuusi

Olemme kasvun ja karikot kestävä kumppani, jonka kanssa asiointi ja työ sujuvat jouhevasti. Seuraamme alan muutoksia ja mahdollisuuksia, jotta varmistamme asiakkaillemme parhaat trukkivaihtoehdot – ympäristöä ja turvallisuutta unohtamatta.

Siellä missä sinäkin

Parhaimmatkin koneet tarvitsevat huoltoa pysyäkseen liikkeessä. Ennakoiva huoltomallimme tuo varmuutta ja käyttöikää. Yllättävissä tilanteissa lähihuoltomme palvelee ripeästi ja hoitaa kerralla koneen kuntoon usein jo saman päivän aikana – kaikkialla Suomessa.

Sinulla tarve, meillä ratkaisu

Tiedämme, miten voit työskennellä laadukkaammin, kannattavammin ja tehokkaammin. Kerro meille mitä haluat saavuttaa – tarjoamme trukit käyttöösi nopeasti ja joustavasti yrityksesi tilanteeseen sopivalla tavalla.

Ota yhteyttä myyntiin