Yale GP20-35VX Gold Edition — erikoisvarusteltu malli

Yale GP20-35VX Gold Edition — erikoisvarusteltu malli

Nyt saat Yale GP20-35VX -polttomoottoritrukin Gold Edition -erikoisvarusteltuna mallina ilman lisäkustannuksia! Lisävarustepaketti sisältää:

  • Uuden ilmajousitetun kuljettajanistuimen
  • LED ajovalot, suuntavilkut sekä jarru- ja takavalot
  • Kuljettajan pin-kooditoiminnon
  • Blue led huomiovalaisimen (varoitus jalankulkijoille)
  • Panoraamataustapeilin
  • Voimansiirron suojausjärjestelmän
  • Ajonopeuden rajoittimen 
  • Maston automaattisen keskitysjärjestelmän

Gold Edition -malli sisältää myös laajennetun takuun (2 vuotta / 4000 tuntia). 

Haluatko tarjouksen trukista?

Ota yhteyttä myyntiin!


Yale Veracitor VX —sarja on ratkaisu nykypäivän materiaalinkäsittelytarpeisiin

Jokainen Veracitor VX -sarjan trukki on suunniteltu komponenteiltaan yhteensopivaksi, yksinkertaiseksi huoltaa ja räätälöidyksi tuottavuuspaketiksi, täyttämään asiakkaiden spesifiset tarpeet. VX-sarjan innovatiivinen jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa dramaattisesti alhaisemmat käyntilämpötilat ja paljon pitemmät käyttöajat.

Yale Veracitor VX -trukit voittivat pääkilpailijansa identtisissä testisykleissä.

Älykästä ergonomiaa ja todellista mukavuutta

Eristetty voimansiirto ja uusi FLM80 täysjoustoistuin takaavat luokkansa alhaisimman koko kehon tärinäarvon 0,6m/s2, auttaen vähentämään kuljettajan väsymistä.

Erinomainen näkyvyys saavutetaan Yale Hi-Vis™ mastojen ja oikean ajoasennon ansiosta.

Muita mukavuustekijöitä ovat: optimoitu askelkorkeus, lisääntynyt hartiatila, helppo kulku myös oikealta puolelta sekä ergonomisesti suunnitellut hallintalaitteet.

Alhaiset omistuskustannukset

Trukin hankintahinta on vain pieni osa kokonaiskustannuksista. Omistuskustannukset ovat suurempi osa, sisältäen esim. määräaikaishuollot, korjaukset, renkaat, jarrut ja polttoainekulut.

Veracitor VX Value -trukit tarjoavat huomattavia käyttökulusäästöjä kilpailijoihin verrattuna. Käyttökuluja on ajettu alas järeiden voimansiirtovaihtoehtojen, jäähdyttimien suunnittelun, luotettavan elektroniikan ja todella poikkeuksellisen hydrauliikan avulla. Techtronix™-vaihteistot pienentävät rengas- ja polttoainekustannuksia ohjatun ajosuunnan vaihdon ansiosta. Yalen lukuisat moottorivaihtoehdot alentavat myös osaltaan käyttökuluja. Intellix VSM -diagnostiikkatietokone maksimoi käyttöajan tarkkailemalla ja suojaamalla trukin tärkeitä toimintoja.

Yale on vähentänyt Veracitor VX:n määräaikaishuoltojen tarvetta ja automaattinen, sähköinen ryömintä eliminoi ajoittaisen säädön tarpeen. Autohidastusjärjestelmä (ADS) ja Dynaaminen Autohidastusjärjestelmä (DADS) vähentävät jarrujen käyttöä, jonka tuloksena on vähemmän jarrujen huoltoa ja osien vaihtoja. Yale Productivity-trukeissa on vakiona öljykylpyjarrut. Kaikki nämä vähennykset trukkien huollossa alentavat kustannuksia ja lisäävät kannattavuutta.

Lue koko totuus, ja tekniset tiedot esitteestä
Yale GDP VX16-35