Ulkoista kalustohuolesi Sigma Trukeille

Ulkoista kalustohuolesi Sigma Trukeille

Kevät etenee ja luonto valmistautuu jo tulevaan kesään, mutta valitettavan monessa yrityksessä mieli on kaamoksen harmaana johtuen taloudessa tapahtuneesta äkkijarrutuksesta ja tulevaisuuteen liittyvästä epävarmuudesta. 


Myöskään me Sigma Trukeilla emme ole välttyneet tämän koronakevään nopeasti muuttuneelta tilanteelta, haasteiden näkyessä esimerkiksi edustamiamme laitteita valmistavien tehtaiden väliaikaisina sulkeutumisina ja laitteiden toimitusviiveinä, sekä omaa organisaatiotamme koskettavien työtapojen muuttumisena mainiten vaikkapa nopeasti opiskellut erilaiset etätyön muodot.
Näinä aikoina kun monessa yrityksessä tuskaillaan käyttöpääoman riittämisen kanssa, niin haluaisin nostaa erikseen pohdittavaksi trukkeihin ja ylipäätään materiaalinkäsittelylaitteisiin sitoutuneen pääoman, joka on vapautettavissa yrityksen muuhun liiketoimintaan luotettavan kumppanin avulla.


Sigma Trukeilla on ulkoistuspalvelu, jossa lunastamme asiakkaan koneet maksaen niistä kilpailukykyisen hinnan, ja tämä palvelu on toteutettavissa jos yrityksellä olisi vain yksi trukki, tai toisaalta vaikka niitä olisi satoja erilaisia ympäri Suomen.
Ulkoistuspalvelussa asiantuntijamme tulee suorittamaan kalustokartoituksen luoden samalla ns. kalustosuunnitelman yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ammattimaisen kalustosuunnitelman avulla varmistutaan materiaalinkäsittelylaitteiden oikeasta määrästä ja asianmukaisuudesta sekä niihin liittyvästä turvallisuudesta ja huoltopalveluista.


Silloin kun on luotettava ja ammattimainen kumppani jonka kanssa ulkoistuspalvelua ryhtyy selvittämään ja toteuttamaan, niin aika ulkoistusprojektin aloituksesta siihen kun kalustoon sitoutunut pääoma on maksettu asiakkaalle ja kalustohuolet ulkoistettu Sigma Trukeille, saattaa tapahtua yllättävänkin nopeasti. Ja mikä tietysti on mukavaa, niin tämän palvelun meiltä tiedustelu ja tarjouksen saaminen ei kustanna yhtään mitään.


MIKKO KORKALAINEN
Johtaja, suurasiakkaat ja rahoitus