Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

Riippumatta taakan painosta, pituudesta tai käyttöolosuhteista pystymme tarjoamaan yrityksellenne kestävän logistisen ratkaisun.Suomen vahvimmat platina

Yli sata vuotta historiaa

Yrityksellä on pitkät perinteet. Juuret ulottuvat aina vuoteen 1897 saakka, jolloin Oy Sigma Ab aloitti teknisen kaupan. Yli sata vuotta myöhemmin, vuonna 2004, Oy Sigma Ab:n materiaalinkäsittelylaiteliiketoiminta yhtiöitettiin Sigma Trukit Oy:ksi ja nykyinen yhtiö sai alkunsa. Vuoden 2012 alusta kunnossapitoa voimistettiin ostamalla Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta. AP-Trukit Oy:n liiketoimintakaupan myötä vuoden 2013 alusta trukkiliiketoiminta saavuttaa maanlaajuiset mittasuhteet.

 

Asiakkaat suosittelevat

Tavoitteena olla paras

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.

 

100-prosenttinen suomalainen

Yhtiön menestyksellinen kasvutarina 2010-luvulla on muovannut Sigma Trukit Oy:n paikallisesta maahantuonti- ja myyntiorganisaatiosta valtakunnalliseksi kokonaisratkaisuiden tarjoajaksi. Yritys on 100-prosenttisen suomalainen ja kaikki omistajat ovat edelleen päivittäisessä työssä mukana.

Yhteiskuntavastuu

Sigma Trukien liiketoimintaa ohjaa myös yhteiskuntavastuu. Yhteiskuntavastuu on myös osa joka päiväistä toimintaamme ja tulemme tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Kumppaniksi on valikoitunut mm. SPR Veripalvelu.

Sigma Trukit on käynnistänyt yhdessä SPR veripalvelun kanssa Verta Kentälle -haastekampanjan, jossa kannustetaan omaa henkilökuntaa, sidosryhmiämme, yhteistyökumppaneitamme sekä muita yrityksiä ja yritysten työntekijöitä luovuttamaan verta. Yritykset antavat näin oman panoksensa tärkeälle yhteiselle asialle. Verenluovutuskampanja toteutetaan Sigma Trukkien ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun yhteistyönä.

Kumppanirinki

Yrityksen toiminta-ajatuksena on muodostaa kumppanirinki, jossa ovat mukana päämiehet, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit: jälleenmyyjät, rahoittajat, tavarantoimittajat ja palveluiden tarjoajat.  Kumppaniringin keskiössä kaikkia yhdistävänä tekijänä on Sigma Trukit Oy.

4 tri

Motivaatio ja turvallisuus

Kaiken perustana on motivoitunut ja osaava henkilöstö. Henkilöstöstä välitetään ja turvallisuus on meidän yhteinen etumme. Sitä kuvastaa osaltaan TRI-indeksi, joka kertoo monta tapaturmaa sattuu miljoonaa työtuntia kohden. Meillä TRI-indeksi on 4, nelivuotisen mittauksen ajalta (Sigma Trukit Oy, AP-Trukit Oy, Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta).

Me lupaamme

Lupauksemme on olla asiakkaillemme joustava, luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani. Pyrimme ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja kantamaan pitkäjänteisesti vastuun sopimuksista ja tuotteistamme. Koska jokainen asiakkuus on meille kumppanuus, voimme luvata, että ulkoistamalla trukkiasiasi meille menestymme yhdessä!

 

Liftec

Uusi trukki helposti joka tarpeeseen

Testaa trukkivalitsinta

Käytetyt trukkimme

Ovat edullinen ratkaisu logistiikkaan

Tutustu valikoimaan

 

Trukkiasiat kerralla kuntoon - ilmaiseksi.

Pyydä ilmainen kartoitus

Nopeaa alueellista huoltopalvelua.

jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.