Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy

REKRYTOINTI
 

Avainasiakaspäällikkö / Key acoount Manager , pääkaupunkiseutu

Avainasiakaspäällikön päävastuisiin kuuluvat olemassa olevien asiakkuuksien hoito, kehittäminen ja kasvattaminen. Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin, heidän haasteiden ratkaiseminen oikeilla logistiikkaratkaisuilla ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen. 

Etsimme osaajaa, jolla on kyky luoda ja ylläpitää vahvoja ja laadullisia asiakassuhteita. Toivottavaa olisi, että osaajalla löytyy valmiuksia ja kaupanteon nälkää myös uusiasiakashankintaan. Hakemamme osaaja on jo hankkinut kokemuspohjaa avainasiakas-tason myynnistä, omaa ratkaisukeskeisen myyntityylin sekä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä asiakaskohtaisten case studien luomiseen sekä yleisen myynnin dokumentaation tuottamiseen. Henkilö ymmärtää konetekniikkaa ja on kiinnostunut rakentamaan teknisesti parhaan mahdollisen tuoteratkaisun asiakkaan tarpeen mukaan. Tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa liiketoimintaosaamista sekä referenssejä onnistuneesti hoidetuista asiakassuhteista. 

Luonteen puolesta etsimme positiivisen ja eteenpäin pyrkivän asenteen omaavaa tekijää, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja halu olla läsnä asiakkailla. 

Edellytyksenä työllistymiseen on muutaman vuoden työkokemus avainasiakkuuksien hoidosta, kiinnostus konetekniikkaa kohtaan, sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä matkustusvalmius pääosin Etelän-Suomen ja Pirkanmaan alueella, ajoittain myös ulkomailla.

Jos olet halukas työskentelemään laadukkaiden tuotemerkkien parissa ja liittymään alallaan tunnetun ja vakavaraisen toimijan rentoon ja ammattimaiseen tiimiin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373

Hakemukseen tästä

 


Myyntineuvottelija Etelä-Suomi, Pirkanmaa ja Pohjois Suomi

Hakemamme henkilöt ovat teollisuuden konemyynnistä kiinnostuneita, ratkaisumyynnin perusprosessit tuntevia osaajia, jotka ovat halukkaita oppimaan trukkimyynnin toimialana ja ovat valmiita sitoutumaan aktiiviseen myyntityöhön ja uusiasiakashankintaan. Etsimämme osaajat omaavat luontaista onnistumisen nälkää ja ovat aidosti motivoituneita kehittymään konemyynnin huippuosaajiksi.

Persoonan puolesta etsimme positiivisen ja tekevän asenteen omaavaa yrittäjähenkistä tiimipelaajaa, joka viihtyy asiakaslähtöisessä, laadulliseen myyntityöhön painottuvassa tehtävässä.

Huomattavaa etua työsuhteen syntymiseen tuovat koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu perus liiketoiminnan ymmärrys, vahva kiinnostus tekniseen tuotemyyntiin sekä englannin kielen taito. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja halu matkustaa omalla myyntialueella ovat välttämättömyys. 

Jos olet halukas työskentelemään laadukkaiden tuotemerkkien parissa ja liittymään alallaan tunnetun ja vakavaraisen toimijan rentoon ja ammattimaiseen tiimiin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. 

Lisätiedot Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373.

Hakuun pääset alla olevista linkeistä

Etelä-Suomi

Pirkanmaa

Pohjois-Suomi/Oulu

_______________________________________________________________________

 

Eikö etsimääsi työpaikkaa ole juuri nyt avoinna, mutta olet alasta kiinnostunut ja koet että sinulla on jotain annettavaa?  Voit jättää meille avoimen hakemuksen oheisen lomakkeen kautta. Olemme mahdollisesti yhteydessä sopivan työnkuvan vapautuessa.

 

 

 

UUTISET JA BLOGI

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä? »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.