Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
28/01/2015

Sigma Trukit mukana solmimassa Eurooppa-tason puitesopimusta

Syyskuun 17. päivänä Nordic Source Osk ja Yale Europe solmivat Eurooppa-tason puitesopimuksen. Sigma Trukit Oy ja Yale Europe tekivät hyvää ja tiivistä yhteistyötä sopimuksen saavuttamiseksi. 

Nordic Source on jäsenyritystensä omistama ja hallinnoima yhteishankintaosuuskunta. Osuuskunnan tehtävänä on etsiä jäsenilleen parhaat vaihtoehtoiset toimintamallit ja kilpailuttaa jäsenyritysten omassa liiketoiminnassaan tarvitsemia tuotteita ja palveluita. Vuonna 2009 perustetun osuuskunnan tämänhetkisiä jäseniä ovat Valio Oy, Atria Oyj, Oy Karl Fazer Ab, Onninen Oy, Saarioinen Oy, Tamro Oyj, Lassila & Tikanoja Oy, Paulig Group, Tikkurila Oyj ja Olvi Oyj.

Puitesopimuksen aikaansaaminen vaati pitkäjänteistä yhteistyötä Sigma Trukeilta ja Yale Europelta. Sopimuksen kilpailutus alkoi tarjouskierroksella jo vuoden 2013 lopussa. Kilpailutukseen osallistui monia trukkivalmistajia sekä alan toimijoita. Yale Europen ja Sigma Trukkien tiivis yhteydenpito, neuvottelukyky ja halukkuus kaupan saamiseen johti positiiviseen lopputulokseen.

Sovitun yhteistyön ansiosta myös muut Euroopassa toimivat Yale-tuotteiden edustajat pääsevät hyötymään puitesopimuksesta, sillä suurella osalla Nordic Sourcen jäsenyrityksistä on toimintaa Suomen lisäksi muualla Euroopassa. Allekirjoitetun puitesopimuksen myötä Yale on suomalaisyritysten yksi päätoimittajista, ja voi siinä ominaisuudessa palvella kaikkia yhtiöiden toimipisteitä eri puolilla Eurooppaa.

Myös Sigma Trukeille Nordic Source -puitesopimus on merkittävä saavutus. Se mahdollistaa yrityksen liiketoiminnan kehittämisen ja kasvattamisen. Sopimus vahvistaa entisestään Sigma Trukkien asemaa yhtenä Suomen merkittävimpänä materiaalinkäsittelylaitteiden toimittajana sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoajana. 

Eurooppa-tason puitesopimuksesta on suurta hyötyä kaikille Sigma Trukkien olemassa oleville asiakkaille. Vakaana ja kasvavana yrityksenä Sigma Trukit pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä parempaa juuri heidän tarpeisiinsa sopivaa palvelua. Vahvasta toimijasta hyötyvät kaikki.
« Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.