Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
20/12/2016

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi teen uudenvuodenlupauksen. Lupaan, etten enää koskaan lupaa seuraavaksi vuodeksi perustekemisen vuotta. Muutos ja kehitys on meillä pysyvä olotila, ja sen kanssa me Sigma Trukeilla olemme oppineet elämään.

Suurimmat muutokset kuluneelta vuodelta olivat uudet alueemme Rauma ja Lappeenranta sekä Liftec-nostosiirtovaunujen jälleenmyynnin käynnistyminen, unohtamatta Trukkihuolto Mihu:n sulautumista liiketoimintaamme Kuopiossa. Eikä vuotta ilman muuttoa. Pirkkalassa muutimme marraskuun lopussa Liftecin tiloihin.

Henkilöstömme kasvoi vuoden aikana kuudella mekaanikolla ja yhdellä myyjällä. Myös hallintoa sekä varaosatiimiä vahvistettiin, kumpaakin yhdellä henkilöllä. Jo nyt voin sanoa Sigma Trukkien henkilöstön kasvavan jonkin verran myös tulevana vuonna. Lisäksi uutena alueena meille tulee Oulu.

Yli satatuhatta työtuntia ja reippaasti yli miljoona kilometriä työajoa takana eikä ainuttakaan tapaturmaa! Ei myöskään vuonna 2015 eikä 2014. Jos jostain voin olla ylpeä niin tästä suorituksesta. Tämä ylpeys kohdistuu aivan jokaiseen työntekijäämme. Kolme tapaturmatonta vuotta peräkkäin ei ole enää onnen kantamoinen vaan kertoo turvallisen työskentelyn kulttuurista. Emme me ihmeitä tee, emmekä laadi turhan tiukkoja turvallisuusohjeita vaan turvallisuus lähtee meistä jokaisesta itsestämme.

Mitä muihin tunnuslukuihin tulee, niin ne ovat jotain ihan muuta kuin nolla. Onneksi. Neljättä vuotta peräkkäin kaikki yrityksen tunnusluvut (poikkeuksena vuodesta 2013 pieni liikevaihdon lasku vuoteen 2014) ovat kasvussa. Viitaten otsikkoon, tämäkään ei ole onnen kantamoista vaan määrätietoista kehitystä. Loppujen lopuksi ihmiset meillä tekevät päätökset, joskus tunteella, joskus taidolla – yleensä mieleni sopukoissa olevaa punaista lankaa kokoajan myötäillen.

Toivotan kaikki uudet asiakkaamme vielä kerran tervetulleiksi kumppaneiksemme! Samalla toivotan kaikille kumppaneillemme sekä henkilöstöllemme oikein rauhallista joulua! Unohdetaan trukit hetkeksi ja keskitytään lähimmäisiin. Vuonna 2017 sitten taas rähinä päälle ja Suomi nousuun!

Jani Murtolehto
Toimitusjohtaja« Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.