Uutiset ja blogi Sigmanet Intranet Rekrytointi Toimipaikat ja yhteystiedot Sigma Trukit Oy
13/04/2013

Sigma Trukeille merkittävä kalustonulkoistussopimus

Yale-trukkeja Suomessa edustava Sigma Trukit Oy vahvistaa asemaansa suurena trukkitoimijana.

Yritys solmi merkittävän trukkien ylläpito- ja palvelusopimuksen Sandvik Mining and Construction Oy:n kanssa. Monivuotisen sopimuksen ansiosta Sigma Trukit Oy huolehtii, että Sandvikilla on toimipisteissään aina toimivat ja tarkoituksenmukaiset trukit.

Sandvikin nykyinen, reilun sadan trukin kalusto siirtyi Sigma Trukeille. Ajan myötä Sandvikin trukkikanta vaihtuu maailman suurimpiin lukeutuvan trukin valmistajan tuotemerkkiin, Yale-trukkeihin.

Sandvik Mining and Construction on maailman johtava kaivos- ja rakennusteollisuuden louhinta- ja materiaalinkäsittelylaitteiden, kovametallityökalujen sekä niihin liittyvien palveluiden tuottaja.

Sandvikin Lead Buyer Lauri Myllymaa kertoo, että toimittajaa valitessa yksi tärkeimmistä päätökseen vaikuttaneista tekijöistä oli huollon toimivuus. Ennen lopullista valintaa Sandvik kilpailutti kaikki merkittävät trukkivalmistajat.

– Sigma Trukit vakuuttivat meidät asenteellaan. He ovat valmiita palvelemaan ja pystyvät tarjoamaan toimivan trukkihuollon kaikkiin toimipisteisiimme. Koimme olevamme heille tärkeitä, Myllymaa kehuu.

– Sandvikin osoittama luottamus merkitsee paljon. Suuri arvo on henkisellä puolella siihen, että tiedämme, mihin pystymme. Myös taloudellinen merkitys on suuri. Sopimus mahdollisti meille Tampereen ja Turun talousalueiden kannattavan huollon aloituksen, Sigma Trukkien toimitusjohtaja Jani Murtolehto iloitsee.

Sigma Trukit on alallaan poikkeuksellinen yritys. Huolimatta Suomea ja Eurooppaa ravistelevasta talouden matalasuhdanteesta yritys on koko olemassa olonsa ajan kasvattanut tasaisesti tulostaan. Tämä ja edellinen vuosi on ollut vahvan kasvun aikaa, sillä vuoden 2012 alusta Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta liitettiin Sigma Trukkeihin. Vastaavasti vuoden 2013 alusta kuopiolainen AP-Trukit Oy yhdistyy Sigma Trukkeihin, mikä merkitsee suhteutettuna trukkimarkkinoihin 95%:sen peiton Suomeen omavaraisen huollon ja myynnin osalta.

Lisätietoa:

  • Sigma Trukit Oy, toimitusjohtaja Jani Murtolehto, p. 020 7414 407
  • Lataa tiedote »


Faktaa yrityksistä:


Sigma Trukit Oy

Vuodesta 2004 toiminut Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Se edustaa Suomessa Yale-merkkisiä vastapaino- ja varastotrukkeja. Lisäksi Sigma Trukit edustaa Hubtexin erikoispitkien taakkojen siirtämiseen tarkoitettuja trukkeja, Terbergin ajoneuvotrukkeja sekä vetotraktoreita. Sigma Trukeilla on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Lahdessa, Vaasassa, Kotkassa, Turussa ja Tampereella. Yrityksen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 9 miljoonaan euroa ja se työllistää 28 henkeä. Sigma Trukit Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, jossa omistajat ovat mukana päivittäisessä liiketoiminnassa. AP-Trukkien liiketoiminnan yhdistäminen merkitsee Sigma Trukeille 11 siirtyvää työntekijää sekä toimintaa Kuopioon, Jyväskylään ja Iisalmeen.


Sandvik Mining and Construction Oy

Sandvik Mining and Construction Oy on osa kansainvälistä Sandvik-konsernia. Se on maailman johtava kaivos- ja rakennusteollisuuden, louhinta- ja materiaalinkäsittelylaitteiden, kovametallityökalujen sekä niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Sandvikilla on Suomessa toimintaa Lahdessa, Tampereella, Turussa, Hollolassa ja Vantaalla. Sandvik työllisti Suomessa vuoden 2012 lopussa n. 1900 henkilöä.« Takaisin

Uutisarkistosta

17/01/2017
Laajennamme pääkaupunkiseudulla

Laajennamme pääkaupunkiseudulla »

Etsimme heti alkavaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle HUOLTOMEKAANIKKOA
20/12/2016
Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista kehitystä?

Vuosi 2016 - Onnenkantamoista vai määrätietoista k... »

No niin, se on vuosi taas siinä pisteessä, että on aika summata mennyttä. Heti ensimmäiseksi...
01/12/2016
MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ!

MEITÄ ON JO VIISIKYMMENTÄ! »

Olemme saaneet todistaa aivan huikeaa kasvua yrityksessämme ja tässä on tulos: marraskuun puolivä...
24/11/2016
Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20

Yalelta uusi pinontavaunu MS10-20 »

Yale on julkaissut uuden perässäkäveltävän pinontatrukkimalliston, jossa kapasiteetti o...
26/10/2016

Asiakas- ja työhyvinvointimittausten tulokset ovat... »

Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittämään palveluitamme tasalaatuisemmiksi eri alueiden k...
31/08/2016
TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnistyy

TTS Liftecin ja Sigma Trukkien yhteistyö käynnisty... »

Kesä on takana ja syksyn aherrus edessä. Meillä Sigma Trukeilla tämä merkitsee TTS Liftecin ...
Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiin

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

Sigma Trukit Oy palvelee teitä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.